Actueel aanbod huren

 

Op dit moment vindt er onderhoud plaats aan Mijn Casade en de webpagina Actueel woningaanbod. Vanwege de fusie tussen de woningcorporaties Vieya, Slagenland Wonen en Casade wordt er op dit moment hard gewerkt om de gegevens van alle woningen en alle gegevens van woningzoekenden en huurders in één systeem te zetten. Dit betekent dat wij in de genoemde periode geen gebruik kunnen maken van het geautomatiseerde systeem voor onder andere het aanbieden van woningen en het direct online regelen van uw huurzaken.

Op 1 oktober kunt u weer terecht op onze vernieuwde website en Mijn Casade. Wij bieden u dan weer de online dienstverlening zoals u van ons gewend bent: online inschrijven als woningzoekende, reageren op het woningaanbod en online regelen van uw huurzaken.

Tot 1 oktober…..

Woningaanbod huurwoningen
Woningen die nu vrijkomen zullen wij in de eerste week van oktober weer online adverteren. De woningen in de gemeenten Waalwijk en Loon op Zand worden in de eerste week van oktober geadverteerd. De vrijgekomen woningen in de gemeente Dongen vanaf 15 oktober.

Huur opzeggen
Dat doet u via één van onderstaande formulieren. Vul het formulier volledig in en vergeet uw handtekening niet. U kunt het formulier:
- Afgeven in één van onze woonpunten (BaLaDe, Balade 10 in Waalwijk of Kaatsheuvel, Jan de Rooijstraat 43).
- Opsturen naar Casade, Postbus 134, 5100AC in Dongen
- Inscannen of een foto maken en mailen naar info@casade.nl (Bewaar dan wel het originele formulier want daar kunnen wij nog om vragen).

Formulier huur opzeggen door hoofdhuurder
Formulier deelhuuropzegging door hoofdhuurder of medehuurder

Als u uw huur opzegt kunt u zaken over laten nemen door een nieuwe huurder. Gebruik hiervoor de overnameovereenkomst.

Formulier overnameovereenkomst

Inschrijven als woningzoekende
Dat kan weer per 1 oktober via het online inschrijfformulier.

Wijzigen persoonlijke gegevens
Wilt u persoonlijke gegevens wijzigen dan kunt u dit na 1 oktober zelf eenvoudig online regelen in Mijn Casade.

Spoedeisende zaken?
Voor spoedeisende reparaties of andere spoedeisende zaken kunt u ons gewoon bellen via 0800 55 222 22 (gratis).
Onze woonadviseurs helpen u graag op maandag t/m donderdag van 08.30 uur t/m 16.30 uur en op vrijdag van 08.30 uur t/m 12.30 uur.
Buiten deze tijden wordt het telefoonnummer beantwoord door een storingsdienst die alleen spoedeisende reparaties kunnen aannemen.