Sloop/vervangende nieuwbouw Bloemenoordflats

In Waalwijk onderzochten we in de afgelopen anderhalf jaar de appartementen in zes woongebouwen aan de Valeriaanstraat, Esdoornstraat, het Larixplein en Distelplein. Door technische beperkingen kunnen we de woningen helaas niet aanpassen naar de wensen van bewoners en de eisen van de toekomst. Daarom gaan we de komende jaren de zes flats slopen en op die plek nieuwe appartementen bouwen. Bewoners kunnen erop rekenen dat we hen op een zorgvuldige manier ondersteunen om goed te kunnen blijven wonen.

Nieuwbouw

We hebben nog geen precieze bouwplannen. Het zogenoemd stedenbouwkundig plan maken we de komende maanden samen met bewoners, omwonenden, gemeente en architect. Dit zijn onze uitgangspunten:

  • Minimaal net zo veel appartementen als nu: 240
  • Betaalbaar (onder de huurtoeslaggrens)
  • Voldoen aan duurzaamheidseisen
  • Geschikt voor langer zelfstandig wonen
  • Diverse plattegronden en groottes

Uw aanspreekpunt

Robert van Mersbergen (consulent) en Nadia Visser (wijkbeheerder) zijn uw directe aanspreekpunten. Neem contact met hen op via r.v.mersbergen@casade.nl of n.visser@casade.nl of bel gratis 0800 55 222 22. U kunt uw vraag ook stellen via Facebook

Informatiepunt: Valeriaanstraat 14

De woning aan de Valeriaanstraat 14 gebruiken we vanaf 1 augustus 2018 als informatiepunt. Elke dinsdag en donderdag kunt u hier tussen 10:00 uur en 11:30 uur binnenlopen. We beantwoorden graag uw vragen of helpen u bij het reageren op ons woningaanbod. U bent welkom! Natuurlijk kunnen we ook op afspraak tijd voor u reserveren in het informatiepunt of bij u thuis.

Antwoord op vragen

We vinden het belangrijk om te weten wat er speelt onder de bewoners van de Bloemenoordflats. We spreken hen in de wijk, aan de telefoon en tijdens huisbezoeken. Zij ontvangen regelmatig een nieuwsbrief, waarin we vragen beantwoorden en ontwikkelingen delen. Tussentijds houden we u via deze website op de hoogte: we beantwoorden de belangrijkste vragen die we krijgen in Vraag & antwoord.

 

Vertalen / Translate