Koopgarant

Met de koopconstructie Koopgarant betaalt u een lagere prijs dan de marktwaarde van de woning én heeft u bij ons een terugkoopgarantie. Wij bieden een aantal van onze koopwoningen in Waalwijk, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel en Loon op Zand aan met Koopgarant.

Hoe bied ik mijn Koopgarant-woning te koop aan bij Casade?

Wilt u uw Koopgarant-woning verkopen, stuur dan een e-mail aan kopen@casade.nl. Vermeld hierin uw naam, adres, telefoonnummer en de datum waarop u de eigendom van uw woning bij voorkeur aan ons over wilt dragen. Binnen drie werkdagen na ontvangst van uw terugkoopverzoek krijgt u van ons een ontvangstbevestiging. Wij kopen binnen drie maanden na ontvangst van uw terugkoopverzoek de woning van u terug. Op de website van Stichting Opmaat vindt u antwoord op de veelgestelde vragen over Koopgarant .

Wie taxeert mijn woning?

Als u uw Koopgarant-woning aan ons te koop aanbiedt wordt de waarde van de woning getaxeerd door een onafhankelijke taxateur. Na ontvangst van uw terugkoopverzoek ontvangt u van ons een bevestigingsbrief. Hierin staat precies uitgelegd hoe de procedure verder loopt.

Aan welke voorwaarden moet de taxateur voldoen?

In de Erfpacht- en Koopgarantbepalingen zijn de taxatie-eisen vastgelegd die er voor zorgen dat de taxatie onafhankelijk plaatsvindt, van goede kwaliteit is en de informatie bevat die nodig is voor een goede prijsbepaling. Na ontvangst van uw terugkoopverzoek ontvangt u van ons een bevestigingsbrief. Hierin staat precies uitgelegd hoe de procedure verder loopt.

Kan ik de Koopgarant-constructie ook tussentijds beƫindigen?

In veel gevallen is het mogelijk om de Koopgarant-constructie tussentijds te beëindigen. Met als gevolg dat u voortaan het volledig eigendom van de woning en waardeontwikkeling heeft. In de toekomst hoeft u de woning niet meer terug te verkopen aan ons. Hebt u interesse in het beëindigen van de Koopgarant-constructie? Neem contact met ons op via kopen@casade.nl. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Stel uw vraag

Vertalen / Translate