Projecten

Kaart Lijst
Nieuwbouw

In fase 3 van de nieuwbouwwijk de Beljaart in Dongen bouwt Casade 42 NOM-eengezinswoningen, verdeeld over drie straten. De eerste bewoners hebben in september 2018 de sleutel in ontvangst genomen.

Meer informatie
Nieuwbouw

In de wijk Landgoed Driessen in Waalwijk bouwen we twee appartementen en zes maisonnettes. De woningen liggen aan Villa Dotterbloem en zijn energieneutraal, zogenoemd Nul-Op-de-Meter (NOM). Alle woningen zijn verhuurd.

Meer informatie
Wijkprojecten

Casade verkoopt het JAL-terrein aan de Sint Josephstraat in Dongen. Een unieke ontwikkellocatie met cultuur-historische waarde, centraal gelegen en grenzend aan natuurgebied ‘de Bergen’. De verkoopprocedure is in volle gang. De sluitingstermijn...

Meer informatie
Opgeleverd

In het centrum van Kaatsheuvel bouwen we 13 huurappartementen speciaal voor jonge starters. Het complex heet Zuidwand is onderdeel van het Bruisend Dorpshart. Alle appartementen zijn verhuurd.

Meer informatie
Nieuwbouw

In 2014 werd het project de Hoogt in Dongen op de markt gebracht. Het plan bestond uit appartementen, eengezinswoningen, twee-onder-één-kap en vrijstaande (geschakelde) woningen, allemaal bedoeld voor verkoop. De 22 grondgebonden woningen zijn...

Meer informatie
Opgeleverd

In Sprang-Capelle pakten we 132 woningen grondig aan. Deze woningen liggen in de buurt Elzenerve en kregen standaard onderhoud en energiebesparende maatregelen.

Meer informatie
Opgeleverd

In de zomer van 2017 verhuisden elf jonge statushouders en elf Nederlandse jongeren naar de Anna van Burenstraat in Waalwijk. In dit leegstaande complex maakten we 22 kamers met gedeelde keuken en badkamer.

Meer informatie
Opgeleverd

Begin 2017 leverden we 46 woningen op in Beljaart fase 2a, het gebied tussen de Achterhuizensticht, Veenmos en het Kloosterpad in Dongen.

Meer informatie

Vertalen / Translate