Willibrordusstraat 87 - Loon op zand

EENGEZINS
€ 185.000,- kosten koper

In een brede woonstraat nabij de Loonse en Drunense Duinen gelegen hoekwoning met drie slaapkamers, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en een diepe, vrije achtertuin op het westen met een hele grote berging


Dit betreft een voormalige Koopgarant woning.


Perceelsoppervlakte   : 193 m²


Gebruiksoppervlakte  : ca. 82 m²


Inhoud                        : ca. 310 m³


Bouwjaar                    : 1961


Energielabel               : D Dit gedeelte van de Willibrordusstraat ligt op loopafstand van de bosrand van de Loonse en Drunense Duinen. De straat is breed van opzet en wat in oudere woonwijken meteen opvalt is veelal ook de ruimte achter de woningen. Er werd iets minder op een vierkante meter grond gekeken dan vandaag de dag. Zowel aan de voor- als aan de achterkant in de achtertuin, is dit goed terug te zien. De woning heeft kunststof kozijnen en enkele hardhouten, allemaal voorzien van isolerende beglazing. Verschillende wanden en plafonds zijn opnieuw gestukadoord.


Zie de bijgevoegde plattegronden voor de indeling.


De entree is ruim, met daarin de meterkast waarin 4 groepen, een krachtgroep en een aardlekschakelaar. De toiletruimte  is betegeld en voorzien van een duoblok en een fonteintje. De kelderkast is ca. 60 cm. Verdiept. De deur vanuit de hal naar de woonkamer is dichtgemaakt zodat je via de keuken door een open doorgang naar de doorzon woonkamer van ca. 23,5 m² kunt. De muur tussen de woonkamer en de keuken zou overigens verwijderd kunnen worden. Dat geeft een ruimtelijk effect en samen met de keuken een leefruimte van ruim 30 m². In de keuken staat nu een eenvoudig keukenblok met een gaskookplaat, een afzuigkap en een koelkast. Via de keukendeur is de achtertuin bereikbaar. 


De 1e verdieping heeft en betonvloer. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, een grote en twee kleinere, met pleisterwerk wanden en gipsplaten plafonds.


De douche is redelijk en kan vergroot worden door het bijtrekken van twee vaste kasten. Hij is tot het plafond betegeld en voorzien van een douche-hoek en wastafel. De wasmachine aansluiting is nu in de berging.


De zolder is momenteel met een vlizotrap bereikbaar en heeft een nokhoogte van ca. 2,20 meter. Een uitstekende optie is het om op de overloop een vaste trap naar de zolder te maken, in dit geval een waarde verhogende ingreep en tevens de mogelijkheid om bijvoorbeeld de wasmachine naar zolder te brengen en een 2e toilet in de doucheruimte te maken. Door de nokhoogte is de zolder goed te benutten. Een dakkapel zou nog meer ruimte geven. De CV ketel is van 2011.


De achtertuin ligt op het westen en is ca. 8,50 meter diep tot aan de ruim 5,5 meter diepe berging, en wat breder dan gebruikelijk vanwege de naast de woning gelegen strook eigen grond. Hier is ook de poort. Er is pas op grote afstand sprake van achterburen dus er is volop vrijheid.


Achter in de tuin staat een hele grote eenvoudige halfsteens berging van ca. 35 m².


Heeft deze woning uw aandacht getrokken, kom dan op dinsdag 05 februari 2019 tussen 16.00 uur en 17.30 uur naar de open dag. Dat is de enige mogelijkheid om de woning aan de binnenkant te bekijken.


 


Bijzonderheden:


In samenwerking met een woningbouwvereniging in Kaatsheuvel worden voormalige huurwoningen in Kaatsheuvel en Loon op Zand te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens de woningbouwvereniging onder zeer aantrekkelijke voorwaarden verkocht.


 


Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve  STARTERSLENING aan. Iets voor u? Neem voor meer informatie contact met ons op.


 


Overige bijzonderheden en voorwaarden:


- De woningen zijn uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen. Daarom wordt er in de koopakte een boeteclausule opgenomen met een verbod tot verhuur/ingebruikgeving.


- Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.


- Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats middels een afspraak via ons kantoor.


- De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.


- Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging       
  uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.


- Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te                           Kaatsheuvel.


- in de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen          van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


- sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa  perceelsgrootte is dan een indicatie.


 


De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.


 


Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!


 


Aanvaarding


In overleg in overleg, meestal op korte termijn mogelijk.


 


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


 


 

Vertalen / Translate