Veerstraat 31 - Waspik

Eengezinswoning
€ 165.000,- kosten koper

Starters opgelet! Leuke kluswoning in Waspik. Deze 3/1 kapwoning met berging ligt precies in het midden van het blok en is praktisch ingedeeld en per direct beschikbaar. Inhoud ca. 300 m3 en de perceelgrootte bedraagt 151 m2. Gelegen in een kindvriendelijke buurt nabij scholen en winkels. De omsloten achtertuin met terras en achterom poort is onderhoudsvriendelijk ingedeeld. Tegen de stenen berging is een overkapping gecreëerd met achterom poort naar het achtergelegen parkeerterrein.


Indeling


Begane Grond: Hal met provisiekast, trapopgang en toilet, keuken ingedeeld met rechte opstelling en loopdeur naar het terras en achtertuin en aangrenzend een ruime ‘doorzon’ woonkamer.


Verdieping:


Overloop met vlizo trapopgang naar zolder, 3 slaapkamers en een badkamer ingedeeld met douche en wastafel.


 Zolder:


Bergzolder met CV-opstelling (type Nefit HR, bouwjaar 2013) is bereikbaar middels een vlizo trap.


 Tuin:


De omsloten achtertuin met terras en achterom poort naar de achterliggende parkeerplaats is grotendeels bestraat en onderhoudsvriendelijk ingedeeld. Tegen de stenen berging is een overkapping gecreëerd.


 Omgeving:


In de directe omgeving van de woning bevindt zich voldoende parkeermogelijkheid op openbaar terrein en diverse grasvelden met ruimte voor de kinderen om te spelen. De A59 is met enkele autominuten bereikbaar waardoor men een snelle verbinding heeft naar steden als Waalwijk en Den Bosch.


 

Vertalen / Translate