Van Deysselstraat 13 - Kaatsheuvel

EENGEZINS
€ 179.000,- kosten koper

Royale tussenwoning, voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en met een hele diepe vrije tuin op het zuiden. De woning ligt in een breed opgezette woonstraat aan de rand van het centrum van Kaatsheuvel. Kom deze betaalbare woning bekijken tijdens het Open Huis op: dinsdag 27 augustus tussen 16.30-17.30 uur.


 


Perceelsoppervlakte      : ca. 221 m²


Inhoud                                 : ca. 314 m³


Gebruiksoppervlakte     : ca. 82 m²


Bouwjaar                            : 1961


 


Als u de bijgevoegde plattegrond bekijkt dan ziet u dat de woning een klassieke indeling heeft. Een indeling waar iedereen mee uit de voeten kan. De toiletruimte is keurig betegeld en voorzien van een fonteintje.


Op de eerste verdieping drie behoorlijke slaapkamers en een keurig betegelde badkamer met douche, wastafel en tweede toilet.


De geheel beplankte en goed te benutten zolder, met een nokhoogte van ca. 2,17 m en heeft een klein dakraam. De zolder is nu via een vlizotrap bereikbaar, maar vaste trap zou een prima ingreep zijn en voor een uitstekende benutbaarheid van die ruimte zorgen. De CV-HR-combiketel is van 2019.


Eerder in de tekst zijn al de kunststof kozijnen met isolerende beglazing genoemd, die buitengewoon onderhoudsvriendelijk zijn.


Naast een 6 meter diepe voortuin die voor privacy zorgt, is er ook een bijna 20 meter lange achtertuin op het zuiden met aan het einde een grote stenen berging en een poort naar het brede achterom pad. Het achterom pad loopt niet door maar eindigt bij deze tuin.


Tip: gezien de hele diepe achtertuin is het in de toekomst goed mogelijk om de woning over de volle breedte uit te bouwen.


Kortom: een heel betaalbare woning, die eventueel in de toekomst naar eigen wensen aangepast kan worden.


 


Bijzonderheden:


In samenwerking met een woningbouwvereniging in Kaatsheuvel worden voormalige huurwoningen in Kaatsheuvel en Loon op Zand te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens de woningbouwvereniging onder zeer aantrekkelijke voorwaarden verkocht.


Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve STARTERSLENING  aan.  Iets  voor u? Neem voor meer informatie contact met ons op.


 


Overige bijzonderheden en voorwaarden:


- De woningen zijn uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen. Daarom wordt er in de koopakte een boeteclausule opgenomen met een verbod tot verhuur/ingebruikgeving.


- Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.


- Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats middels een afspraak via ons kantoor.


- De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.


- Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging   
 uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.


- Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te Kaatsheuvel.


- in de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


- sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie.


 De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.


 


Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!


 


Aanvaarding


In overleg, meestal op korte termijn mogelijk.


 


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.

Vertalen / Translate