Ambrosiusstraat 11 - Loon op zand

Eengezinswoning
€ 222.750,- kosten koper

Deze compleet afgewerkte, stijlvolle, moderne starterswoning is instapklaar. De eengezinswoning heeft twee slaapkamers (en mogelijkheid tot 3e slaapkamer) en valt onder de koopvorm KoopGarant. De woning ligt op een schitterende locatie - met vrij uitzicht - aan de rand van Loon op Zand in de jonge woonwijk Molenwijck-Zuid. Let op! Deze woning is uitsluitend te bezichtigen tijdens het Open Huis* op donderdag 05 maart ‘20 tussen 16.30-17.30 uur en is enkel bedoeld voor zelfbewoning.


Perceeloppervlakte : 137 m²
Inhoud : ca. 333 m³
Bouwjaar : ca. 2007
Gebruiksoppervlakte : ca. 83 m²
*De inschrijving voor in aankoop geïnteresseerde kandidaten, die de woning zelf bezichtigd hebben, sluit uiterlijk dinsdag 10 maart 2020 om 12.00 uur.


BEGANE GROND:
Om een goede indruk te krijgen van de indeling van deze woning, kunt u het beste de bijgevoegde plattegronden bekijken.
De entree met gedeeltelijk betegelde toiletruimte met zwevend closet, meterkast, een kastruimte en trapopgang naar de 1e verdieping.
De woonkamer ligt over de volle breedte van de achtergevel met deuren naar de tuin op het noordwesten. Onder de trap is een praktische kastruimte gemaakt.
Aan de voorzijde de keuken met uitzicht op de 4 meter diepe voortuin en op het voorgelegen veldje en parkeerruimte. De open keuken is compleet afgewerkt met een modern tweedelig keukenblok. Het 6 – pits fornuis met grill oven, de afzuigschouw en afwasmachine aan de ene kant. En in het tweede blok ingebouwd de koelkast en magnetron. De begane grond is voorzien van een houtlook laminaatvloer.


1e VERDIEPING:
Op de eerste verdieping twee slaapkamers en een moderne, betegelde badkamer met douchecabine, ligbad, wastafel en 2e toilet. Onder de dakschuinte op de overloop zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger te vinden. Hier ook een groot dakraam. De vloer is afgewerkt met laminaat.


2e VERDIEPING:
Middels de vlizotrap komt u op de tweede verdieping met een betonvloer en een nokhoogte van maar liefst 3,15 meter. Nu heeft de zolder, waar de CV-ketel, boiler met zonnecollector en een ventilatiesysteem met warmte terugwin-installatie (wtw) hangen, de functie van een bergruimte. Maar voor een betere benutbaarheid van deze verdieping is het (laten) maken van een vaste trap een goede investering. Een ingreep die veel ruimtewinst oplevert. Een 3e slaapkamer of hobby-ruimte is hiermee mogelijk.


TUIN:
De achtertuin van 9,5 meter diep ligt op het noordwesten en is kindvriendelijk onderhoudsvrij aangelegd met achter op het perceel een berging van ca. 7 m². Een poort geeft toegang tot het achterom pad. Let op: het in stand houden van het beukenhaagje langs de voortuin is een verplichting.


Algemene verkoopvoorwaarden:
* De woning valt onder de koopvorm KoopGarant.
* Er gelden géén inkomens- en starterscriteria.
* De koper is verplicht de aan te kopen woning zelf te bewonen.
* De norm van de regeling Nationale Hypotheekgarantie verdient de voorkeur.
* Het gebruik van ‘eigen geld’ is uiteraard toegestaan.
* Er geldt een maximale financiering ter grootte van de koopsom + maximaal 10% van de koopsom aan verbouwingskosten, mits daadwerkelijk daaraan besteed (verplicht bouw depot).
* Inschrijven middels inschrijfformulier, na het Open Huis op 05-03-2020, kan uiterlijk 10-03-2020 tot 12.00 uur op het kantoor van Knepflé & van der Mee makelaars en taxateurs in Waalwijk. Kandidaten die de woning niet bezichtigd hebben worden van inschrijving uitgesloten.

Vertalen / Translate