Willem Alexanderstraat 7 - Sprang-capelle

Eengezinswoning
€ 147.500,- kosten koper

Klussers opgelet! Opknapwoning nabij het winkelcentrum van Sprang-Capelle. Deze tussenwoning met berging is gelegen in een rustige straat aan de rand van het dorp met een speelweide voor de kinderen in de buurt. Inhoud ca. 360 m3 en perceelgrootte ca. 145 m2. De woning moet nog worden gemoderniseerd en is verder nog naar eigen smaak in te richten!


Begane grond: hal met meterkast en trapopgang, toilet, woonkamer met provisiekast en (bouwkundig slechte) aanbouw, keuken met rechte opstelling, tussenportaal, berging en loopdeur naar de achtertuin. Verdieping: overloop, 4 slaapkamers en badkamer met douche, wastafel en extra closet. Zolderetage: bergzolder met CV-opstelling en unit mechanische ventilatie is bereikbaar middels een losse trap.


Tuin: De voor- en achtertuin zijn nog naar eigen smaak aan te leggen en in te richten. In de achtertuin bevindt zich een inpandige berging met een ijzeren overkapping en een achterom poort. In de straat is openbare parkeergelegenheid aanwezig.


Omgeving:Gelegen in een straat met gelijksoortige bebouwing. In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig. Ook is er in de buurt een zwembad, tennisbaan en restaurant te vinden. De bekende Loonse- en Drunense Duinen en de Efteling bevinden zich op fietsafstand. De steden Waalwijk, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch bevinden zich op korte afstand en de rijksweg A59 is in slechts enkele autominuten bereikbaar.


LET OP: Deze woning mag niet worden verhuurd!


De constructie van het woonhuis bestaat uit een betonvloer met daarop in spouw opgetrokken metselwerk en een pannen dakbedekking. De eerste verdiepingsvloer is van beton en de tweede verdiepingsvloer is van hout. De aanbouw is niet meegenomen in de maten e.d. in verband met de bouwkundig slechte staat.
 


Bouwjaar woonhuis omstreeks 1972. Gezien het bouwjaar van de woning zal er in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen. De woning is per direct beschikbaar. De woning zal gepasseerd worden via de projectnotaris Merkx Vugts & Vlemmix Notarissen te Waalwijk. Er is een recent bouwkundig keuringsrapport van deze woning beschikbaar. Het energielabel heeft klasse C.
 


Het perceel van de woning dient nog ingemeten te worden door het kadaster, deze kosten komen voor rekening van de verkoper. De genoemde perceelgrootte is derhalve een circa maat en is inclusief een gedeelte van de achtergelegen brandgang.
 


In de koopakte zal een waarborgsom c.q. bankgarantie van 10% van de koopprijs worden gesteld te voldoen door de koper binnen 6 tot 8 weken na het tot stand komen van de mondelinge of schriftelijke koopovereenkomst.

Vertalen / Translate