Prunusstraat 3

Hier heb je alle kansen hebt om jouw dromen waar te maken. Dit huis is een mooi begin, jouw thuis creëer je hier gemakkelijk. Ben jij de creatieveling die dit blanco doek komt inkleuren? Neem je schilderspalet maar mee en laat je inspiratie maar door het lijf gieren. De Prunusstraat in de wijk ‘Bloemenoord’ heet je graag welkom!

Kom vanuit de hal de leefruimte binnen. Door de Z-vormige ruimte worden de eetkamer en zithoek hier van elkaar gescheiden. Als het ware heb je twee ruimtes, maar zonder deuren! Hoe richt jij het in? De keuken is aan de achterzijde en vormt de verbinding naar de tuin. De keuken is eenvoudig en kan nog wel een update gebruiken, maar is wel ruim en functioneel.

Met de wenteltrap omhoog, de eerste verdieping op. Met vier slaapkamers heeft iedereen hier een eigen plekje. De badkamer heeft, net als de rest van de woning, veel potentie. Je creëert hier al gauw een fijne plek. Wanneer je verder omhoog wentelt, bereik je de ruime zolder. Met enkele aanpassingen is hier misschien nog wel een extra slaapkamer, mancave of wasruimte te realiseren. Misschien kun je de bergruimte wel heel goed gebruiken.

De tuin is erg onderhoudsvriendelijk aangelegd. Met een aantal nieuwe planten en een leuk zitje heb je hier al snel een knusse en gezellige tuin. Met het zomerse weer is het wel zo gemakkelijk dat je naar buiten kunt. Achterin de tuin is een berging aanwezig. Deze is voorzien van elektriciteit en kan dus perfect fungeren als bergschuur, hobbyruimte of de plek voor bijvoorbeeld de fietsen. Deze zet je dankzij het achterom eenvoudig weg.

In de begeerde wijk Bloemenoord heb je letterlijk alles bij de hand. Een diversiteit aan sportverenigingen, recreatieparken, scholen en het winkelcentrum Bloemenoordplein zijn op loopafstand. Met enkele minuten sta je al in het centrum van Waalwijk. En met diverse uitvalswegen zijn steden als Tilburg en 's-Hertogenbosch gemakkelijk te bereiken voor een heerlijk dagje uit.

Bijzonderheden:
- Tussenwoning;
- fijne ligging;
- 4 slaapkamers;
- tuin met ruime berging en eigen achterom;
- zelfbewoningsplicht;
- projectnotaris Merkx Vugts & Vlemmix, Waalwijk;
- aanvaarding in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.