Willaertpark 39

Meer foto's vindt u op de website : https://www.funda.nl/koop/waalwijk/huis-42485291-willaertpark-39/

Deze tussenwoning heeft vrij uitzicht aan de voorzijde en is dichtbij een speelveld voor de kinderen. In de buurt is ruim voldoende parkeergelegenheid. Met een fijne voor- en achtertuin, drie slaapkamers en de mogelijkheid tot een vierde kamer op zolder heeft deze woning heeft alle mogelijkheden om er iets moois van te maken. Willaertpark 39 wacht op nieuwe bewoning!

Vanuit de hal is er toegang de woonkamer, en ook het toilet en de meterkast.
De ruime leefruimte heeft een open verbinding met de eenvoudige keuken, waar zich ook een deur naar de achtertuin bevindt. Via een wenteltrap in de woonkamer kom je op de eerste verdieping.

Wat vinden we boven? Hier zijn drie ruime slaapkamers welke allemaal gemakkelijk naar eigen wens zijn in te richten en een eenvoudige badkamer. De tweede verdieping is met een vlizotrap te bereiken en hier is een ruime bergzolder, die kan worden omgetoverd tot bijvoorbeeld een vierde slaapkamer. Ook de CV-ketel is hier opgesteld. En natuurlijk; de tuin, deze wacht met smart op nieuwe aandacht, maar ook hier is weer van alles van te maken. Er staat een stenen berging en is er een eigen achterom.

Willaertpark 39 ligt in de kindvriendelijke en rustige buurt Zanddonk. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Op fietsafstand van het centrum van Waalwijk en een supermarkt dichtbij. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden. Dus ook in omliggende steden ’s-Hertogenbosch of Tilburg ben je zo.

Bijzonderheden:
- ruime woonkamer;
- drie slaapkamers met mogelijkheid tot een vierde;
- perceel dient nog ingemeten te worden
- de genoemde perceelgrootte is een circa maat;
- er geldt een zelfbewoningsplicht op deze woning;
- de notaris is Merkx Vugts & Vlemmix Waalwijk;
- Aanvaarding in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.