Tweede Zeine 32

Voor meer foto's van deze woning kik op onderstaande link.

https://www.funda.nl/koop/waalwijk/appartement-42987683-tweede-zeine-32/#foto-1

Een huis waar je niet meer aan hoeft te klussen. Dat is nog eens heerlijk thuiskomen! Deze breed opgezette tweekapper is gelegen aan een groenstrook, waardoor je lekker rustig woont. Het huis is speel en praktisch ingericht. De achterzijde is uitgebouwd, zowel beneden als boven. Zo is er een luxe en-suite eetkamer en één extra riante slaapkamer gerealiseerd. Dit huis geeft je precies datgeen waar je aan denkt bij het woord ‘thuis’ en wellicht zelfs wat meer. Bovendien ligt het centrum van Waalwijk op slechts 5 minuten fietsafstand, waar je alle stadse voorzieningen bij de hand hebt. Een ideale plek voor jou en het hele gezin!

Een verrassend huis met een mooie eigentijdse afwerking. Dankzij de inrichting woon je met heerlijk veel ruimte en sfeer. Echt lekker samen zijn, ook buiten! Via de openslaande deuren loop je zo de goed onderhouden tuin met overkapping in. Je zou door al dit moois bijna vergeten dat het huis vier volwaardige slaapkamers heeft.

Wonen aan de Tweede Zeine betekent wonen aan een rustige straat en toch op korte afstand van alle winkels, culturele voorzieningen en horecagelegenheden. Waalwijk kent ook veel sportverenigingen en de natuur ligt om de hoek. Er zijn schitterende wandel- en fietsroutes over o.a. het Halvenzolenpad of door De Loonse en Drunense Duinen.

Belangrijk om te weten:
- Betreft zelfbewoningsplicht.
- Uitstekend onderhouden twee-onder-één-kapwoning.
- Zowel beneden als boven aan de achterzijde uitgebouwd (2018).
- Vier volwaardige slaapkamers.
- Grote achtertuin met overkapping!
- Gehele huis is extra geïsoleerd.
- Parkeren kan gemakkelijk voor de deur.
- Gelegen aan een rustige straat met zicht op een groenstrook.
- Overdracht vindt plaats bij projectnotaris Merkx Vugts en Vlemmix te Waalwijk.
- Aanvaarding in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.