Mendelssohnstraat 39

Omschrijving
 
Wat je droomwoning ook mag zijn, het is pas echt jouw thuis als je het volledig naar je eigen smaak hebt gemaakt.

Aan de Mendelssohnstraat 39 krijg je deze kans! Hier staat een fijne tussenwoning met drie slaapkamers en een diepe, lichte woonkamer en de mogelijkheid om een open keuken te realiseren. En zonder doorgaand verkeer voor de deur woon je hier ook nog eens super rustig en toch ligt deze plek te midden en op korte afstand van het centrum, scholen en sportverenigingen.

Kortom, dit fijne huis op een ideale, centrale plek wacht op jou.

Je betreedt het huis via de grote, speels beplantte en zorgvuldig onderhouden voortuin. Eenmaal binnen zul je merken dat dit huis nog wat aandacht nodig heeft, maar het beschikt over een zeer goede basis! De achtertuin beschikt over een behoorlijke diepte, waar je met een ligging op het oosten voldoende plekjes hebt om van de zon te genieten. De woning ligt in een rustige, verkeersluwe straat, op loopafstand van het centrum van Waalwijk. Voor een goede wandeling of fietstocht kun je goed terecht in het natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen. Dankzij de gunstige ligging zit je ook zo op de snelweg op weg naar bijvoorbeeld het bourgondische centrum van 's-Hertogenbosch.

Belangrijk om te weten:

- Fijne starterswoning aan rustige straat.

- Drie slaapkamers en een zolder.

- Diepe achtertuin op het oosten.

- Grote, goed onderhouden voortuin.

- Gelegen te midden van het centrum, scholen, bushalte en sportverenigingen.

- Deze woning zal via projectnotaris Merkx Vugts & Vlemmix te Waalwijk passeren.

- Op deze woning is een zelfbewoningsplicht van toepassing.

- Aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.