Hertog Janstraat 19

Tussenwoning gelegen in een rustige straat (ligging op loopafstand van diverse sportclubs en wandelpaden langs het kanaal) in de wijk Oud-Dongen, in de nabijheid van een basisschool en winkels. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat aanwezig. De woning is ideaal voor starters die rustig willen wonen en nog hun eigen smaak aan de woning willen toevoegen! De woning is voorzien van 15 zonnepanelen en heeft energielabel A.

INDELING

BEGANE GROND
In de hal bevinden zich de meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars) en het toilet. Vanuit de hal is de doorzon woonkamer bereikbaar. Aan de tuinzijde is de dichte keuken gesitueerd die voorzien is van een afzuigkap, gasfornuis en een keukenblok in rechte opstelling. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar. Zowel de woonkamer als keuken zijn voorzien van rolluiken.

EERSTE VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Eén van de slaapkamers is voorzien van airconditioning (Mitsubishi, 2009). De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, een wastafel en een toilet.

ZOLDER
De open zolderverdieping is te bereiken via een vlizotrap en hier is de CV-ketel (Vaillant, 2014) gesitueerd.

TUIN
De diepe achtertuin is op het zuiden gelegen en heeft een achterom. Er is zowel een vrijstaande stenen berging als een houten berging, beide voorzien van elektra.