Beatrixstraat 24

Leuke eindwoning met berging in een rustige woonwijk gelegen nabij het winkelcentrum van Sprang-Capelle. Deze woning biedt veel mogelijkheden voor starters, maar is ook ideaal voor gezinnen. De slaapkamers zijn ruim van opzet en de woning is voorzien van een praktische bergzolder. In de omgeving van de woning voldoende openbare parkeergelegenheid en verder zijn alle voorzieningen in de buurt. De woning is gelegen op een perceel van ca. 185 m2 en heeft een inhoud van ca. 350 m3.

Let op: de woning mag 20 jaar niet doorverhuurd worden. Koper is verplicht te passeren via een project notaris MVV Notarissen te Sprang-Capelle. U kunt van deze woning een bouwkundige keuring opvragen bij ons op kantoor.

Begane grond:
Hal, toilet, meterkast (4 groepen en 2 aardlekschakelaars), woonkamer met provisiekast en dichte keuken met eenvoudige opstelling en loopdeur naar het terras en de achtertuin met berging.

Verdieping:
Overloop met vlizotrap naar de bergzolder, 4 slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en extra closet (2de toilet).

Tuin:
De omsloten achtertuin met berging en overkapping is voorzien van een achterom. Het perceel is gelegen op het noorden en de tuin is onderhoudsvriendelijk ingedeeld. Aan de voorzijde siertuin en voldoende parkeermogelijkheid op openbaar terrein.

Omgeving:
Gelegen in een straat met gelijksoortige bebouwing. In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig. De bekende Loonse- en Drunense Duinen en de Efteling bevinden zich op fietsafstand. De steden Waalwijk, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch bevinden zich op korte afstand. Tevens is de A59 binnen enkele autominuten te bereiken.