Frederik Hendrikpark 58 IN OPTIE

Leuke eindwoning met berging in een rustige woonwijk gelegen nabij het winkelcentrum van Kaatsheuvel. Deze woning biedt veel mogelijkheden voor starters, maar is ook ideaal voor gezinnen. De slaapkamers zijn ruim van opzet en de woning is voorzien van een praktische bergzolder. In de omgeving van de woning voldoende openbare parkeergelegenheid en verder zijn alle voorzieningen in de buurt. De woning is gelegen op een perceel van ca. 111 m2 en heeft een inhoud van ca. 313 m3.

Let op: de woning mag 20 jaar niet doorverhuurd worden. Koper is verplicht te passeren via een project notaris DGF Notarissen te Kaatsheuvel. U kunt van deze woning een bouwkundige keuring opvragen bij ons op kantoor.

Begane grond:
Hal met meterkast en trapopgang naar de verdieping, trapkast, toilet, ruime woonkamer, dichte keuken met een eenvoudige opstelling en loopdeur naar de achtertuin.

Verdieping:
Overloop met vlizotrap naar de bergzolder, 3 slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel.

Zolder:
Bergzolder bereikbaar met vlizotrap. Tevens bevindt zich hier de CV-opstelling.

Terras en achtertuin:
De tuin is onderhoudsvriendelijk ingedeeld met sierbestrating, terras en voorzien van een berging, bereikbaar middels een achterom.

Omgeving:
In de directe omgeving van de woning bevindt zich voldoende parkeermogelijkheid op openbaar terrein. Het natuurgebied "De Loonse en Drunense Duinen” grenzen direct aan het dorp en het bekende pretpark ”De Efteling” ligt aan de rand van het dorp. De A59 en de autoweg N261 zijn met enkele autominuten bereikbaar waardoor men een snelle verbinding heeft naar steden als Waalwijk, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch.