Maarten van Leeuwenstraat 15 - Loon op zand

Eengezinswoning
€ 269.500,- kosten koper

Moderne, prima afgewerkte tussenwoning, in 2012 gebouwd met alle moderne comfort, drie slaapkamers en een grote zolder met vaste trap, gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie op korte afstand van het centrum. Deze woning is uitsluitend bedoeld voor zelfbewoning. De inschrijving voor in aankoop geïnteresseerde kandidaten, die de woning zelf bezichtigd hebben, sluit uiterlijk woensdag 05-02-2020 om 12.00 uur.


De ligging is aan de rand van het gezellige centrum van Loon op Zand, aan een verkeersluw hofje met een kinderspeelveldje, een jeu de boules baan en parkeerruimte bij de hand.
Deze haast nieuwe woning is op een uitermate correcte manier bewoond. Weinig werk dus voor de nieuwe eigenaar. Bekijk de bijgevoegde plattegronden voor de indeling.


De ruime entree heeft naast de trapopgang, de meterkast en kastruimte een royale modern betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje. De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer.
De woonkamer ligt over de volle breedte van de achtergevel met een loopdeur naar de achtertuin. De keuken grenst aan de voorkant en is voorzien van een modern keukenblok met kunststof werkblad, een 4 pits gaskookplaat met afzuigschouw, combi-magnetron, afwasmachine en koelkast.


De vloer van de eerste verdieping is geheel afgewerkt met vloerbedekking. Hier zijn drie slaapkamers, afgewerkt met spuitwerk wanden en plafonds. De behoorlijk ruime moderne badkamer heeft toilet, ligbad met douche en een wastafel.
Middels een vaste trap is de grote zolder bereikbaar die een betonvloer heeft en een nokhoogte van ca. 3,20 meter. De zolder is netjes afgewerkt, en door een klein dakraam komt daglicht naar binnen. Hier is de mogelijkheid om een 4e slaapkamer te maken. De CV –combiketel (2012), de motor van het mechanische ventilatiesysteem en de wasmachine- en -drogeraansluiting zijn er naast elkaar geplaatst.
De achtertuin is ca. 15,5 meter diep is en ligt op het noorden. Wie denkt dat er in deze tuin geen zon komt moet zeker eens komen kijken als de zon schijnt. Kindvriendelijk en onderhoudsarm aangelegd met achter een houten berging van ca. 2 x 3 meter. De poort geeft toegang tot de het zij- en achterompad.


Spreekt deze onderhoudsvriendelijke, goed geïsoleerde woning en de vrije locatie u aan? Kom dan naar het Open Huis.


Bijzonderheden en voorwaarden:
- De woningen zijn uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen.
- Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.
- Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats middels een afspraak via ons kantoor.
- De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.
- Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
- Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te
- in de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!
Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Vertalen / Translate