Willaertpark 57

Aan het Willaertpark is deze fijne tussenwoning op zoek naar nieuwe bewoners. Jouw droomhuis in spé, een mooie eerste stap op de huizenmarkt. Het huis beschikt over een goede basis en met een creatieve geest en de nodige klusenergie creëer je hier jouw nieuwe thuis. Sla die tijdschriften maar open! Met een praktisch ingedeelde leefruimte, een gesloten keuken, een ruime tuin en drie slaapkamers zijn er genoeg mogelijkheden om dit huis helemaal naar jouw wensen in te richten. Je woont bovendien op een prettige locatie in Waalwijk. Zie jij het al voor je? Steek de handen maar alvast uit de mouwen!

De begane grond wordt rijkelijk verlicht door de grote ramen aan de voor- en achterzijde. De Z-vormige woonkamer biedt je ruimte voor een praktische inrichting. In de zonnige tuin kun je optimaal genieten van vele zonuren. Boven zijn er drie slaapkamers. Of tover je één kamer om tot eigen kantoor, hobbykamer of heuse inloopkast?

Wonen doe je hier in de kindvriendelijke en rustige buurt Zanddonk. De woning is goed bereikbaar, heeft veel voorzieningen in de buurt en ligt op fietsafstand van het centrum van Waalwijk. Daarnaast zijn de uitvalswegen N261 en A59 in de nabije omgeving. Dus ook in ’s-Hertogenbosch of Tilburg ben je zo!

Belangrijk om te weten;
- Leuke tussenwoning in fijne, kindvriendelijke wijk.
- Behoeft de nodige modernisatie.
- Genoeg mogelijkheden om jouw woonwensen te realiseren.
- Grote leefruimte en aangrenzende keuken.
- Royale tuin op het zuiden met berging en achterom.
- Drie slaapkamers en één badkamer.
- Projectnotaris Merkx Vugts & Vlemmix Waalwijk.
- Perceel moet nog worden ingemeten.
- Zelfbewoningsplicht is van toepassing.
- Aanvaarding in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.