Paul Krugerstraat 13

Meer foto's van deze woning vindt u hier op funda :

https://www.funda.nl/koop/waalwijk/huis-42998506-paul-krugerstraat-13/

Als je op zoek bent naar die betaalbare starterswoning met een dosis potentie om je droomhuis van te maken? Kom maar eens kijken in deze leuke eindwoning in de Paul Krugerstraat. Het huis dat jarenlang met veel liefde is bewoond, vraagt nu om een stevige renovatie die deze plek transformeert naar een nieuw (t)huis. Je hebt, twee verdiepingen, drie slaapkamers en een heerlijke tuin met eigen achterom tot je beschikking.

De aanblik van dit huis is bijzonder, het metselwerk, de overkapping en de bouwstijl uit 1953 zijn typerend. Deze rij woningen markeren de leuke straat. Deze fraaie brede eindwoning met aangrenzende poort en bestrate voortuin ziet er uitnodigend uit om echt iets van te maken.

De Paul Krugerstraat ligt in fijne rustige wijk, dichtbij het centrum van Waalwijk. Boodschappen doe je in de buurt. De snelwegen zijn gemakkelijk te bereiken en ook voor recreatie in bijvoorbeeld de Loonse en Drunense duinen of de Efteling ben je snel op de bestemming.

Bijzonderheden/ Belangrijk om te weten
- Deze woning is een appartementsrecht.
- Leuke stijlvolle eindwoning.
- Veel ruimte, drie slaapkamers.
- Geïmpregneerde voorgevel.
- Vraagt om flinke aanpassingen, verbouwing.
- Bestrate voortuin.
- Mooi aangelegde achtertuin met tuinverlichting.
- Eigen achterom.
- Pergola met volwassen druivenranken.
- Maandelijkse VVE kosten €79,49.
- Projectnotaris Merkx Vugt & Vlemmix Notarissen te Waalwijk
- Aanvaarding in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.