Hertog Janstraat 6 - Dongen

Hoekwoning
€ 229.000,- kosten koper

OPEN HUIS MAANDAG 9 DECEMBER 16.00 - 17.00 UUR


OM DE WONING TIJDENS HET OPEN HUIS TE KUNNEN BEKIJKEN VRAGEN WIJ U VRIENDELIJK U VOORAF AAN TE MELDEN. DIT KAN MIDDELS EEN E-MAIL NAAR ONS KANTOOR OF TELEFONISCH VIA 0162-321616.


Eindwoning voorzien van drie slaapkamers, doorzonwoonkamer en achtertuin met stenen berging. Deze woning is gelegen in de woonwijk "Oud Dongen".


Indeling:


Begane grond:


Hal:
- meterkast
- toiletruimte
- trapopgang naar de eerste verdieping
- verdiepte trapkast


Woonkamer:
- doorzonwoonkamer
- vanuit de woonkamer heeft u zicht op zowel de voor gelegen straat als de achtertuin


Keuken:
- halfopen keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser.


Tuin:
- achtertuin gelegen op het noorden
- voorzien van een stenen berging


Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, de wasruimte en de badkamer. De gemoderniseerde badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en een wastafelmeubel.


Tweede verdieping:
- voorzien van vaste trap
- bergzolder


Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.


Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!


Bijzonderheden:
In samenwerking met woningcorporatie Casade worden voormalige Slimmerkopen woningen en huurwoningen in Dongen en 's Gravenmoer te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens Casade verkocht.


Overige bijzonderheden en voorwaarden:
- Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
- Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
- Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
- Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
- In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;

Vertalen / Translate