President Steynstraat 25

Als starter op de woningmarkt is het lastig om iets te vinden en dit dan ook nog helemaal naar eigen zin willen maken, dat lijkt onbegonnen werk. Of toch niet? De President Steynstraat 25 kan zomaar deze wensen in vervulling laten gaan. Met twee slaapkamers en een fijne tuin kun je hier helemaal je gang gaan.

Een wat aparte indeling, maar met veel mogelijkheden. Linkerkant de keuken en rechters is de woonkamer met in het midden de trapopgang en de sanitaire voorzieningen. De keuken is eenvoudig maar heeft erg veel ruimte, dus die grote eettafel voor de hele familie gaat hier gemakkelijk passen. De woonkamer is de plek waar je bijvoorbeeld na een lekkere maaltijd heerlijk samenkomt. En naast het toilet is er op de begane grond ook nog een functionele badkamer.

Tijd om de trap op de gaan naar de eerste verdieping. Twee slaapkamers waar je jezelf prima kunt terugtrekken. Misschien heb je maar één slaapkamer nodig en richt je de andere slaapkamer als thuiswerkruimte of inloopkast in? Voor een klein gezin is dat hier geen probleem. De badkamer is tussen de slaapkamers in gesitueerd. Keurig met een douchehoek en een inbouwkast voor bijvoorbeeld de handdoeken. En de wastafel is op de overloop geplaatst evenals de cv-ketel.

Het buitenleven is hier ook een genot. Met diepte en een royale grasmat is het hier goed vertoeven. Er zijn twee bergingen, dus seizoensgebonden producten, de fietsen en het tuingereedschap krijgen hier zeker een plekje. Of heb jij toch liever een hobbyschuur? Elektra is in ieder geval hier aanwezig. De fietsen rijd je hier gemakkelijk achterom om ze direct in de berging te plaatsen. Wel zo fijn. Wanneer het even iets minder weer is, kun je in de serre aan het huis nog gemakkelijk tot in de late uurtjes doorgaan.

Vanuit jouw nieuwe thuis ben je snel bij alle dagelijkse voorzieningen. Van het centrum van Waalwijk met diverse winkels en eet- en drinkgelegenheden tot aan de sportvelden rondom het Mandemakers Stadion. En met enkele minuten ben je bij de mooie wateren of natuurgebieden die hier zijn. De diverse steden rondom de stad zijn gemakkelijk te bereiken met de verschillende uitvalswegen.

Bijzonderheden:
- Tussenwoning;
- twee slaapkamers;
- diepe tuin op het oosten;
- veel bergruimte in de tuin;
- twee badkamers;
- notaris Merkx Vugts & Vlemmix Waalwijk;
- zelfbewoningsplicht;
- aanvaarding in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Meer foto's en informatie over deze woning ziet u op https://www.funda.nl/koop/waalwijk/appartement-42453887-president-steynstraat-25/