Rentmeesterstraat 16 - Loon op zand

EENGEZINS
€ 235.000,- kosten koper

Compleet afgewerkte stijlvolle moderne tussenwoning op een mooie locatie met vrij uitzicht, aan de rand van Loon op Zand in de jonge woonwijk Molenwijck-Zuid. Let op! Deze woning is uitsluitend bedoeld voor zelfbewoning.

Globale indeling, zie tevens de bijgevoegde plattegronden:


Begane grond


Redelijk ruime entree met modern betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje, de meterkast met 5 groepen en 2 aardlekschakelaars en trapopgang. De begane grond is geheel voorzien van een ‘betonlook’ gietvloer. De woonkamer ligt over de volle breedte van de achtergevel met deuren naar de achtertuin op het zuiden. De open keuken is compleet afgewerkt met een modern keukenblok met gaskookplaat, afzuigschouw, afwasmachine en koelkast.


1e verdieping


De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Hier zijn twee ruime slaapkamers. De badkamer is modern betegeld en voorzien van een douche met douchecabine, wastafel met bergmeubeltje en een zwevend closet. Onder de dakschuinte op de overloop is de aansluitingen voor de wasmachine. Hier ook een groot dakraam.


2e verdieping


Middels een vlizo trap komt u op de tweede verdieping met een betonvloer en een nokhoogte van maar liefst 3,15 meter. Nu is de zolder open en wordt gebruikt als bergruimte. Hier zijn ook de CV-ketel (2008) en een ventilatiesysteem met warmte terugwin-installatie (wtw) geplaatst.


Het is mogelijk om een vaste trap naar de zolder te (laten) maken. Een aantal buurpanden hebben dat al gedaan. De zolder wordt dan een echte 2e verdieping die bijvoorbeeld voor het maken van een 4e slaapkamer gebruikt kan worden.


Tuin met achterom
De 10 meter diepe achtertuin op het zuiden is onderhoudsvrij aangelegd met achter op het perceel een stenen berging. Een poort geeft toegang tot het achterom brede achterom pad. Let op: het in stand houden van het beukenhaagje langs de voortuin is een verplichting.


 


De woning is beschikbaar vanaf 01-11-2019.

Bijzonderheden:


In samenwerking met een woningbouwvereniging in Kaatsheuvel worden voormalige huurwoningen in Kaatsheuvel en Loon op Zand te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens de woningbouwvereniging onder zeer aantrekkelijke voorwaarden verkocht.


Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve  STARTERSLENING aan. Iets voor u? Neem voor meer informatie contact met ons op.


Overige bijzonderheden en voorwaarden:


- De woningen zijn uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen. Daarom wordt er in de koopakte een boeteclausule opgenomen met een verbod tot verhuur/ingebruikgeving.


- Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.


- Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats middels een afspraak via ons kantoor.


- De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.


- Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging       
  uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.


- Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te Kaatsheuvel.


- in de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


- sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa  perceelsgrootte is dan een indicatie.


 De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.


 Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!


 Aanvaarding


In overleg in overleg, meestal op korte termijn mogelijk.

Vertalen / Translate