Druivengaarde 3 Dongen

Tussenwoning voorzien van een doorzon woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, zolder met vaste trap. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is voorzien van een stenen berging.
De woning is gelegen in de wijk ‘’De Biezen’’ met in de directe nabijheid veel openbare parkeergelegenheid.

INDELING

BEGANE GROND

HAL
- de entree biedt toegang tot de woonkamer
- meterkast (4 groepen en 2 aardlekschakelaars)
- toiletruimte met fonteintje
- trapopgang naar de eerste verdieping

WOONKAMER
- ruime doorzon woonkamer

KEUKEN
- eenvoudig keukenblok
- bergkast onder de trap
- via de keuken is de achtertuin te bereiken

TUIN
- stenen berging voorzien van elektra
- volledig bestraat
- achterom

EERSTE VERDIEPING
- overloop
- 3 slaapkamers
- badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel en wasmachine-aansluiting.

TWEEDE VERDIEPING
- overloop voorzien van dakraam
- opstelplaats voor HR combiketel
- slaapkamer voorzien van 2 dakramen.

Bijzonderheden:
In samenwerking met woningcorporatie Casade worden voormalige Slimmerkopen woningen en huurwoningen in Dongen en 's Gravenmoer te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens Casade verkocht.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij MVV Notarissen Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.