Fauréstraat 32 Waalwijk

Wat voor huis je ook zoekt, je wilt er graag écht thuis kunnen komen! Hier ben je aan het juiste adres. De Fauréstraat 32 ligt bovendien op een geweldige locatie in Waalwijk, de woonwijk Zanddonk. Een fijne locatie voor jong en oud. Een goede bereikbaarheid per auto en diverse sportverenigingen liggen praktisch in de achtertuin. Deze verzorgde eindwoning kun je helemaal naar jouw woonwensen afwerken. Een fijne gezinswoning met vier slaapkamers, waarvan één mooie zolderkamer met een dakkapel is wat hier voor je staat! Kun jij van dit goed onderhouden huis jouw nieuwe thuis maken?

De leefruimte is praktisch ingericht met de open keuken en eethoek aan de achterzijde. Zo is er een mooie woonkeuken gerealiseerd en staat contact met het gezin bovenaan! De slaapkamers hebben veel lichtinval en zijn prettige kamers om je even in terug te trekken. Ook buiten is het heerlijk vertoeven, in de gezellige tuin met overkapping en vrije ligging.

Wonen aan Faurestraat betekent wonen op fietsafstand van het centrum van Waalwijk. Daarnaast zijn de uitvalswegen N261 en A59 in de nabije omgeving. Dus ook in ’s-Hertogenbosch of Tilburg ben je zo! Ook zijn er groenvoorzieningen en speelveldjes voor kinderen in deze rustige en kindvriendelijke buurt te vinden.

Belangrijk om te weten:
- Goed onderhouden en lichte eindwoning.
- Vier slaapkamers, waarvan één riante zolderkamer met dakkapel (2018).
- Open keuken in hoekopstelling en gericht op de tuin.
- Vloerverwarming in huis.
- Grote tuin op het oosten met overkapping, berging en achterom.
- Ideale locatie in Waalwijk!
- Kindvriendelijke en rustige wijk Zanddonk.
- Aanvaarding in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

We horen graag van je zodra jij er klaar voor bent om de verkoop actief te gaan opstarten!