Het Fort 57

Modern en instapklaar appartement met balkon gelegen op het zuiden en met mooi uitzicht over de omgeving. Gelegen in ‘Landgoed Driessen’ nabij de woonboulevard Waalwijk en het winkelcentrum van Sprang-Capelle. Het appartement met een inhoud van ca. 255 m3 en een woonoppervlak van ca. 85 m2 is gesitueerd op de 2e verdieping en heeft een eigen parkeerplaats in de kelder.

Indeling: ruime hal met meterkast, toilet, 2 slaapkamers, luxe badkamer voorzien van een inloopdouche met spatscherm, extra groot wastafelmeubel, designradiator en 2e toilet, royale living met loopdeur naar het balkon en open keuken met luxe keukenopstelling voorzien van eetbar met kook en spoelgedeelte v.v. inbouwapparatuur en een separate kastenwand. Het complex is voorzien van een videofooninstallatie, trapportaal en lift. Tevens voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Snelle ontsluiting naar de A59.

Gelegen in een straat met gelijksoortige bebouwing. In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig zoals scholen en het winkelcentrum van Waalwijk en Sprang-Capelle. Ook zijn er in Waalwijk een zwembad, tennisbaan en diverse restaurants te vinden. De bekende “Loonse- en Drunense Duinen” en pretpark “De Efteling” bevinden zich op fietsafstand. De steden Tilburg en ’s-Hertogenbosch bevinden zich op korte afstand en de A59 is in slechts enkele autominuten bereikbaar. Voor fietsers is er aansluiting op het Halve Zolenpad welke uitloopt in het centrum van Waalwijk.

Deze woning valt onder de koopvorm Koopgarant en wordt verkocht met een terugkoopgarantie en de koopsom is inclusief een koperskorting van 10%! Informatie hierover is beschikbaar op ons kantoor.