Putstraat 102

Deze tussenwoning aan de Putstraat, op korte stand van het centrum van Waalwijk, is op zoek naar een creatieve nieuwe eigenaar die graag de handen uit de mouwen steekt! De woning is namelijk wel aan modernisering toe, maar biedt zeker mogelijkheden om het helemaal naar jouw wensen in te richten. Zie jij jezelf hier al jouw eerste nieuwe (t)huis realiseren? Kom binnen en voorzie jezelf van ideeën.

Je komt het huis binnen door de hal, die je direct naar de woonkamer leidt. De woonkamer wordt door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde fijn verlicht, wat een ruimtelijke sfeer creëert. Mogelijk plaats je aan de achterzijde een brede schuifpui met toegang tot de tuin! Een fantastische verlenging van het woongenot. Via de woonkamer loop je zo de keuken in. Droom jij van een open keuken met zicht op de tuin? Hier kun je jouw droom werkelijkheid laten worden.

Achter de keuken bevindt zich een doorgang naar het separaat toilet, een doucheruimte en de bergruimte. Via een vlizotrap kom je op de bovengelegen vliering. Een fijne en ruime plek om spullen op te bergen.
De bovenverdieping telt naast drie slaapkamers ook een badkamer. Alle ruimtes zijn aan vernieuwing toe en vragen om een frisse wind. De badkamer is geplaatst in een L-opstelling. Vanuit de overloop bereik je via de vlizotrap de bergzolder.

Je kunt de tuin compleet aanpassen naar je eigen smaak. Neig je meer naar een strak ingerichte tuin, of heb je groene vingers en plaats je graag bloemen en planten? Je beschikt hier over een eigen achterom.

De woning ligt in de buurt ‘Laageinde’ in Waalwijk, waarvan uit je binnen vijf minuten fietsen in het centrum staat. Hier vind je alle voorzieningen die je nodig hebt, van winkels, tot supermarkten en leuke restaurant. Ook bevind je jezelf snel op de uitvalsweg A59 en N162, waarmee je met een kwartier rijden in ’s-Hertogenbosch of Tilburg bent. Kortom, een leuke tussenwoning in Waalwijk waar je met jouw handen uit de mouwen en wat creativiteit een fijn nieuw thuis van kunt maken!

Bijzonderheden:
- kluswoning;
- zelfbewoningsplicht;
- drie slaapkamers;
- twee bergzolders;
- tuin met eigen achterom;
- gunstige ligging t.o.v. voorzieningen en uitvalswegen;
- projectnotaris Merkx Vugts & Vlemmix Waalwijk;
- aanvaarding in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.