Christinestraat 10 Sprang Capelle

Leuke eindwoning met berging in een rustige woonwijk gelegen nabij het centrum van Sprang-Capelle. Deze woning biedt veel mogelijkheden voor starters, maar is ook ideaal voor gezinnen. De slaapkamers zijn ruim van opzet en de woning is voorzien van een praktische bergzolder. In de omgeving van de woning is voldoende openbare parkeergelegenheid en verder zijn alle voorzieningen in de buurt. De woning is gelegen op een perceel van ca. 240 m² en heeft een inhoud van ca. 380 m³.

Begane grond:

Hal, toilet, berging, meterkast (4 groepen en 1 aardlekschakelaars), ruime woonkamer en een open keuken met eenvoudige opstelling met loopdeur naar de achtertuin met berging.

Verdieping:

Overloop met vlizotrap naar de bergzolder, 3 slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel. Zolder:

Bergzolder met cv opstelling (Type Vaillant, bouwjaar 2010) bereikbaar middels een vlizotrap.

Tuin:

De omsloten achtertuin met berging en overkapping is voorzien van een achterom. Het perceel is gelegen op het noorden. De tuin is onderhoudsvriendelijk ingedeeld. Aan de voorzijde siertuin en voldoende parkeermogelijkheid op openbaar terrein.

Omgeving:

In de directe omgeving van de woning bevindt zich voldoende parkeermogelijkheid op openbaar terrein en diverse grasvelden met ruimte voor de kinderen om te spelen. De A59 is met enkele autominuten bereikbaar waardoor men een snelle verbinding heeft naar steden als Waalwijk en Den Bosch.

Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatie Starterslening aan. Iets voor u? Vraag naar de voorwaarden.