Stijn Streuvelsstraat 31 - Waalwijk

Eengezinswoning
€ 180.000,- kosten koper

Starters opgelet! Deze leuke tussenwoning midden in Waalwijk beschikt over maar liefst 4 slaapkamers en een flinke tuin. En dat voor een ontzettend scherpe prijs!

Deze woning kan enige modernisatie goed gebruiken, maar is altijd keurig onderhouden, waardoor je een prima basis hebt. De woning is gunstig ingedeeld, waarbij de ruimte optimaal wordt benut. Zo heb je een ruime woonkamer, welke aan weerszijde is voorzien van grote ramen. Dit maakt het een heerlijke ruimte om in thuis te komen. De keuken is te bereiken via zowel de woonkamer als de hal en biedt tevens toegang aan de berging. Ideaal om bijvoorbeeld je tuinspullen, gereedschap en fietsen in te plaatsen.

Op de eerste verdieping vinden we een badkamer en maar liefst vier slaapkamers. Dit maakt het een woning waar je ook als gezin heerlijk kunt wonen. Ben je bang dat je opbergruimte tekort komt? Dat is niet nodig. Naast de ruime berging beschik je namelijk ook nog over een grote zolder, waar voldoende ruimte is voor al je spullen.

De tuin is van prettig formaat en beschikt over een achterom. Met wat werk kun je deze tuin helemaal naar wens inrichten, waarna het een heerlijke plek wordt waar je in de zomer veel profijt van gaat hebben.

De woning ligt centraal in Waalwijk, met een groot aanbod aan winkels, sportverenigingen en een school in de buurt. Ook zit je al binnen enkele minuten op de snelweg. Ga je liever een dagje de natuur in? Binnen een kwartier sta je in het centrum van Het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.


Bijzonderheden:
- Geschikt voor starters;
- 4 slaapkamers;
- Ruime tuin met berging;
- Grote bergzolder;
- Centrale ligging;
- Er is een zelfbewoningsplicht van toepassing. Dit wil zeggen dat de woning niet voor verhuur mag worden aangekocht;
- Het notarieel transport zal geschieden bij Notariskantoor Merkx Vugts & Vlemmix, zijnde de projectnotaris.
- Oplevering op korte termijn mogelijk.

Vertalen / Translate