Lage Zandschel 24 - Kaatsheuvel

Eengezinswoning
€ 175.000,- kosten koper

Op een heel mooi punt aan- de rand van de bebouwde kom, ligt deze eenvoudige, ruime tussenwoning met drie slaapkamers en een diepe tuin. Parkeergelegenheid voor de deur. Basis- en voortgezet onderwijs op fietsafstand, net als winkels en sportgelegenheid. LET OP! De woning is enkel bedoeld voor zelfbewoning en uitsluitend te bezichtigen middels een eenmalig Open Huis op woensdag 26 februari van 16.30 uur-17.30 uur


De inschrijving voor in aankoop geïnteresseerde kandidaten sluit uiterlijk 02-03-2020 om 12.00 uur.

ALGEMEEN:
Het meest bijzondere aan dit pand is de ligging. Aan de voorzijde kijkt men uit over landerijen met in de verte de Rechtvaart. Zonder overdrijven kan hier gesproken worden over een landelijke ligging.
De woning is deels voorzien van hardhouten- en kunststofkozijnen met isolerende beglazing. Verder is de afwerking eenvoudig. Het moderniseren van het sanitair en de keuken is zeker een optie.
BEGANE GROND:
Als u de bijgevoegde plattegrond bekijkt dan ziet u dat de woning een klassieke indeling heeft. Een indeling die voor vrijwel voor iedereen geschikt is. Om de leefruimte beneden te optimaliseren zou eenvoudig de muur tussen de doorzonwoonkamer en de keuken opengemaakt kunnen worden, hierdoor ontstaat er een prachtige ruimte van ca. 33 m². Waarbij je aan de voorzijde heerlijk wegkijkt over de weilanden.
1E VERDIEPING:
De 1e verdieping heeft een betonvloer en is voorzien van drie slaapkamers en een eenvoudig betegelde doucheruimte.
2E VERDIEPING:
Met een vlizo trap komt u op de tweede verdieping (v.v. een houtenvloer) met een nokhoogte van 2,11 meter. Nu heeft de zolder waar ook de CV-ketel (2005) hangt, de functie van een bergruimte. Voor een betere benutbaarheid van deze verdieping is het (laten) maken van een vaste trap een goede investering. Een vrij eenvoudige, weinig kostende ingreep die veel ruimtewinst oplevert. Een 4e slaapkamer of hobby-ruimte is hiermee mogelijk. Aan de
achterzijde zit een dakraam.
TUIN:
Op dit moment bestaat de tuin uit een bestraat terras achter de woning, de grote stenen berging en een achter de berging gelegen diepe tuin. Het totaal is vanaf de achtergevel zo’n 18 meter diep en 6,5 meter breed.In het kort:
• Open locatie, uitzicht op weilanden en bomen
• 3 slaapkamers, met mogelijk tot 4e op zolder
• Diepe tuin met stenen berging en een achteromALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN OPEN HUIS:
Uitsluitend bezichtiging via Open Huis: Deze woning is uitsluitend te bezichtigen tijdens een eenmalige Open Huis op: woensdag 26 februari 2020, dit kan uitsluitend tussen 16.30-17.30 uur. U hoeft zich voor het Open Huis NIET
van te voren op te geven.


Tijdens het Open Huis:
• Meldt u zich bij de makelaar en verzoeken wij u uw naam, telefoonnummer en e-mailadres achter te laten, zodat wij u na het Open Huis aanvullende informatie en het inschrijfformulier betreft de woning kunnen mailen.
• Krijgt u uiteraard de gelegenheid de woning aan de binnen- en buitenkant te ervaren.
• Ligt er een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning ter inzage.
Interesse om te kopen? Dit is wat u onder andere moet weten:
• Wanneer u de woning zelf heeft bezichtigd en interesse heeft om de woning te kopen, kunt u zich inschrijven middels het inschrijfformulier dat u van de makelaar heeft ontvangen tijdens het Open Huis of per mail. Inschrijven kan tot uiterlijk maandagmorgen 02-03-2020 12.00 uur op kantoor van Knepflé & van der Mee makelaars en taxateurs in Waalwijk. Kandidaten die de woning niet bezichtigd hebben worden van inschrijving uitgesloten.
• De woning is uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen. Daarom wordt er in de koopakte een boeteclausule opgenomen met een verbod tot verhuur/ ingebruikgeving.
• Indien er meer gegadigden zijn voor deze woning, wordt in overleg met verkoper bepaalt wie er voor de woning in aanmerking komt. Kandidaat nummer 1 van de lotinglijst wordt door makelaar benaderd. Binnen 3 werkdagen moet aan de makelaar kenbaar worden gemaakt of er over wordt gegaan tot aankoop van de woning! Ná deze 3 werkdagen vervalt de mogelijkheid tot aankoop van deze kandidaat en wordt de volgende kandidaat benaderd.
Zorg er dus voor dat u vooraf op de hoogte bent van uw financiële mogelijkheden!! Uiteraard koopt u eventueel onder het voorbehoud van het verkrijgen van een passende financiering. U hoeft dus nog geen hypotheek afgesloten te hebben.
• Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te Kaatsheuvel.
• In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
• Sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie.
• De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, STARTERSLENING
In samenwerking met een woningbouwvereniging in Kaatsheuvel worden voormalige huurwoningen in Kaatsheuvel en Loon op Zand te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens de woningbouwvereniging onder zeer aantrekkelijke voorwaarden verkocht. Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen?
Casade biedt nu de Corporatieve STARTERSLENING aan. Iets voor u? Kijk voor meer informatie op: www.casade.nl (https://www.casade.nl/ik-zoek/koopwoning/corporatie-starterslening/)
Heeft u vragen na het lezen van deze informatie, neemt u dan contact met ons per telefoon: 0416-343711 of per e-mail: info@knepflevandermee.nl
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Vertalen / Translate