Mede 55 Waalwijk

Handige klussers opgelet! Deze hoekwoning biedt de potentie om jouw droomhuis te worden, nadat je het helemaal naar wens opgeknapt hebt. Een blanco canvas waar jij jouw creativiteit op los kunt laten, terwijl de goede basis aanwezig is dankzij energielabel A. De tweede slaapkamer biedt ruimte voor je hobby’s, een thuiskantoor of een kinderkamer. In de woonkamer geniet je van een open indeling en een naadloze overgang naar de keuken. Ga je voor een keuken in rechte- of L-opstelling? Wat je woonwensen ook zijn; hier realiseer jij ze! Kom de mogelijkheden in het echt bekijken.

Nooit meer gedoe met het vinden van een parkeerplaats dankzij de oprit. De garage voorziet je van ruimte om de auto veilig binnen te zetten of om al je (tuin)gereedschap veilig op te bergen. Zoek een plekje in de zon op in de tuin, pak er een verkoelend drankje bij en kom tot rust. Of steek de handen uit de mouwen en ga een middagje tuinieren tussen het nieuwe groen.

Je woont hier aan een rustige straat, op fietsafstand van het centrum van Waalwijk. Hier heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Ook vind je diverse sportvoorzieningen op loopafstand. Wil je er een dagje op uit? Spring in de auto en je staat in no time op de A59, die je in de richting van Breda of ’s-Hertogenbosch brengt.

Belangrijk om te weten:
- Hoekwoning met veel potentie;
- Moet opgeknapt worden en kun je volledig naar wens transformeren;
- Voorzien over energielabel A;
- Beschikt over twee slaapkamers;
- Open indeling op de begane grond;
- Eigen oprit en garage met plek voor één auto;
- Nabij het centrum en diverse (sport)voorzieningen;
- A59 richting Breda of ’s-Hertogenbosch snel bereikbaar;
- Deze woning zal via projectnotaris Merkx Vugts & Vlemmix te Waalwijk passeren;
- Op deze woning is een zelfbewoningsplicht van toepassing;
- Aanvaarding in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.