Louise de Colignystraat 13 Sprang Capelle

Gelijkvloers wonen? In deze praktische eindwoning met grote aanbouw is dit mogelijk. Het pand is gelegen op een strategische locatie nabij het centrum van het dorp met alle faciliteiten in de buurt. De inhoud bedraagt 413 m3 en de perceelgrootte is ca. 220 m2. Gezellige en omsloten achtertuin met terras gelegen op het oosten met aan de achterzijde een ruime stenen berging met poort naar de achterliggende brandgang. Er is voldoende parkeermogelijkheid in de straat. Snelle ontsluiting naar de A59 en gelegen nabij de steden Waalwijk, Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch.

Let op: de woning mag 20 jaar niet doorverhuurd worden. Koper is verplicht te passeren via een project notaris MVV Notarissen te Waalwijk. U kunt van deze woning een bouwkundige keuring opvragen bij ons op kantoor.

Begane grond:
Hal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast (4 groepen), trapkast en toilet met fontein, lichte ‘doorzon’ woonkamer, slaapkamer met loopdeur naar de tuin, badkamer voorzien van wasmachineaansluiting, wastafel, douche en een tweede toilet en een dichte keuken met opstelling v.v. de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en koelkast en de loopdeur naar het terras met gezellige achtertuin.

Verdieping:
Overloop met vlizotrap naar de zolderetage, vaste kast, badkamer ingedeeld met douche en wastafel, 3 slaapkamers waarvan 2 met inbouwkasten.

Zolderetage:
Ruime lichte zolder bereikbaar middels een vlizotrap met CV-opstelling (type Vaillant HR, bouwjaar 2012).

Tuin:
De voortuin is ingedeeld met sierbestrating en grindborders met vaste beplanting. Achtertuin is eenvoudig ingedeeld met terras. Achter op het perceel bevindt zich de stenen berging met aangrenzende overkapping (2.75 x 4.80 meter) en de poort naar de achtergelegen brandgang.

Omgeving:
In de directe omgeving van de woning bevindt zich voldoende parkeermogelijkheid op openbaar terrein en diverse grasvelden met ruimte voor de kinderen om te spelen. De A59 is met enkele autominuten bereikbaar waardoor men een snelle verbinding heeft naar steden als Breda en ‘s-Hertogenbosch.

Bijzonderheden: 

• De traditioneel gebouwde woning bestaat uit een betonvloer met daarop in spouw opgetrokken metselwerk met pannen gedekt. Beide verdiepingsvloeren zijn van beton. Bouwjaar woonhuis omstreeks 1968. Gezien het bouwjaar van de woning zal er in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen. Er is nog geen energielabel aanwezig. De Cv-opstelling (type: Vaillant, bouwjaar: 2012) is gekocht en zal worden overgenomen bij koop.

• Het perceel van deze woning dient nog ingemeten te worden door het kadaster, deze kosten komen voor rekening van de verkoper. De genoemde perceelgrootte is een circa maat. Het energielabel betreft label D.

• In de koopakte zal een waarborgsom c.q. bankgarantie van 10% van de koopprijs worden gesteld te voldoen door de koper binnen 6 tot 8 weken na het tot stand komen van de mondelinge of schriftelijke koopovereenkomst.

• Bij het samenstellen van deze brochure is de uiterste zorgvuldigheid betracht, doch voor onjuiste of onvolkomen opgaven kunnen wij en onze opdrachtgever geen aansprakelijkheid aanvaarden. Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met De Makelaars van Altena®.