Meester van Maanenstraat 2 - Waalwijk

Eengezinswoning
€ 189.500,- kosten koper

Starters opgelet! Vind jij het niet erg om de handen uit de mouwen te steken en weet jij precies hoe jouw droomhuis er uit moet komen te zien? Dan is deze scherp geprijsde hoekwoning echt iets voor jou!

De in de basis goed onderhouden woning is gelegen in een rustige straat, waar enkel bestemmingsverkeer komt. Je hebt vrij uitzicht over de groenstrook aan de voorzijde en zowel het centrum als de diverse sportverenigingen in de omgeving zijn vanaf hier gemakkelijk op te zoeken.

Zowel de voor- als achterzijde van de woonkamer beschikt over grote ramen, waardoor dit een heerlijke lichte ruimte is. De keuken is simpel maar netjes. Vanuit hier loop je zo de tuin in.

De prijs maakt de woning geschikt voor starters, maar dankzij de 3 slaapkamers is de woning ook zeker passend voor een (jong) gezin. Op de eerste verdieping heb je namelijk 3 slaapkamers en een prima badkamer. De zolder is op dit moment enkel te bereiken via een vlizotrap, maar met het plaatsen van een vaste trap kun je hier een extra slaapkamer realiseren. Ben je bang dat je daardoor opbergruimte tekort komt? Dat is niet nodig, want ook in de tuin heb je nog een flinke berging, welke direct toegang geeft tot de brandgang.

Bijzonderheden:
- Geschikt voor starters!;
- Hoekwoning;
- 3 slaapkamers;
- Bergzolder
- Tuin met berging en achterom;
- Vlakbij diverse winkels, scholen en sportverenigingen;
- Zelfbewoningsplicht;
- Projectnotaris;
- Aanvaarding in overleg.
 

Vertalen / Translate