Gounodstraat 21 Waalwijk

Voor meer foto's klik op onderstaande link

https://www.funda.nl/koop/waalwijk/huis-42989723-gounodstraat-21/

Sla die tijdschriften maar alvast open, want deze hoekwoning kun je helemaal naar eigen wensen verbouwen! Er staat een goede basis om een superfijne starterswoning te realiseren. Een ruime woonkamer met grote raampartijen aan weerszijden en een open keuken vormen een prettige leefruimte. Alles is hier nog mogelijk. Ook boven, want het huis telt drie mooie slaapkamers, een ruime badkamer en een riante zolderkamer met veel bergruimte op de voorzolder. De afmeting van de tuin laat tevens niks te wensen over! Een plekje in de zon of de schaduw is hier makkelijk te creëren.

Een ruim opgezette zithoek en een luxe woonkeuken met kookeiland behoren tot de mogelijkheden op de begane grond. Zie jij het al voor je? Bovendien bevindt zich een praktische bergkast onder te trap! De zolderkamer biedt je de kans een kantoor of vierde slaapkamer te maken. De zonnige tuin beschikt over een grote vrijstaande berging met elektra.

Rustig gelegen in de wijk Zanddonk woon je op 10 minuten fietsafstand van het centrum van Waalwijk met diverse stadse voorzieningen. Ook zijn er groenvoorzieningen en speelveldjes voor kinderen in de buurt te vinden. Wil je de omgeving verkennen? De uitvalswegen richting Tilburg, Breda en 's-Hertogenbosch zijn goed bereikbaar.

Belangrijk om te weten:
- Op deze woning zit een zelfbewoningsplicht van 20 jaar.
- Een rustig gelegen hoekwoning met potentie.
- Woning behoeft modernisering.
- Drie slaapkamers, mogelijkheid tot extra slaapkamer.
- Maar liefst 16 meter diepe achtertuin met achterom en berging.
- Wonen in de woonwijk Zanddonk.
- Overdracht vindt plaats bij projectnotaris Merkx Vugts en Vlemmix te Waalwijk.
- Aanvaarding in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.