Van Voorststraat 8 - Waalwijk

EENGEZINS
€ 195.000,- kosten koper

OPEN HUIS DINSDAG 19 NOVEMBER 16.30 - 17.30 UURIDEAAL VOOR STARTERS! Lijkt het jou geweldig om je eigen droomhuis te realiseren en vind je het niet erg om de handen uit de mouwen te steken? Dan is dit echt een buitenkans! Deze leuke tussenwoning biedt een goede basis en kun je zelf naar hartenlust aanpassen.


Er zijn een aantal dingen aan een woning die je niet zomaar kunt veranderen. Bijvoorbeeld de ligging van de tuin. En laat dit nou juist een van de beste punten van deze woning zijn. De ligging op het zuiden zorgt namelijk voor veel zon, waardoor het een heerlijke plek is om zomers te zitten.


Ook de locatie verander je natuurlijk niet, maar gelukkig is ook dat geen probleem. De woning is namelijk gunstig gelegen ten opzichte van diverse winkels, scholen en sportverenigingen. De bushalte om de hoek en het feit dat je binnen enkele minuten naar de snelweg kunt rijden maakt het alleen maar beter.


De gehele woning is erg praktisch ingedeeld. Zo zijn er veel inbouwkasten aanwezig en vind je op de eerste verdieping maar liefst 4 slaapkamers. Ook de vliering is erg handig als extra opbergruimte, net als de berging in de tuin. Kortom: een woning met enorm veel potentie, welke je helemaal naar wens kunt gaan maken.


 Bijzonderheden:


- Leuke tussenwoning;


- Ook geschikt voor starters;


- 4 slaapkamers;


- Tuin op het zuiden;


- Gunstige locatie nabij voorzieningen;


- Aanvaarding in overleg.


MEER FOTO'S EN PLATTEGRONDEN VAN DEZE WONING VINDT U OP FUNDA.NL


 Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Vertalen / Translate