President Steynstraat 13 Waalwijk

Omschrijving 
Je gunt jezelf wat moois; een echt thuis, voor jou en je (toekomstige) gezin. Als starter op de woningmarkt is het lastig om iets te vinden dat helemaal naar jouw zin is, dat lijkt onbegonnen werk. Of toch niet? De President Steynstraat 13 kan zomaar al jouw wensen in vervulling laten gaan. Deze brede tussenwoning heeft een mooi aanzicht, met typerend metselwerk. Je zult er wat werk moeten verrichten, maar met drie slaapkamers en een ruime tuin op het oosten kun je hier helemaal je gang gaan.   
 
Bij binnenkomst vind je de keuken aan de linkerzijde en de woonkamer een de andere kant. Een wat aparte indeling, maar met veel mogelijkheden. Er zijn boven drie slaapkamers, maar misschien heb je maar één slaapkamer nodig en richt je de andere slaapkamer als thuiswerkruimte of inloopkast in of realiseer je de badkamer boven?   
 
Vanuit jouw nieuwe thuis ben je snel bij alle dagelijkse voorzieningen in het centrum van Waalwijk, met diverse winkels en eet- en drinkgelegenheden, tot aan de sportvelden. Met enkele minuten sta je bij de mooie wateren of natuurgebieden die de omgeving rijk is. De diverse steden rondom de Waalwijk zijn makkelijk te bereiken via de A59 of N261.  
 
Belangrijk om te weten:  
- Brede tussenwoning met mogelijkheden.  
- Geheel naar eigen wensen te maken.  
- Drie slaapkamers.  
- Grote tuin op het oosten.  
- Gunstige ligging t.o.v. centrum, sportvelden en uitvalswegen.  
- Deze woning zal via projectnotaris Merkx Vugts & Vlemmix te Waalwijk passeren.  
- Op deze woning is een zelfbewoningsplicht van toepassing.  
- Aanvaarding in overleg.  
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.