Van Salm Salmstraat 27 Loon op Zand

Ben jij klaar voor de volgende stap op de huizenmarkt? Dan is dit huis in Loon op Zand een mooie kans voor jou! Deze tussenwoning biedt ruimte voor een (groeiend) gezin: met drie slaapkamers én de mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer op zolder zit je hier goed met het oog op de toekomst. In de keuken houd je verbinding met de woonkamer, dankzij de open indeling. Of laat je gasten aanschuiven aan de bar in de keuken. Geniet in de woonkamer van veel natuurlijk licht wat naar binnen schijnt via de lichtbakken. Met hier een daar een kleine aanpassing maak jij het hier helemaal naar jouw woonwensen!

Laat je groene vingers wapperen in de fijne tuin of geniet van een verkoelend drankje in de zon. Fris jezelf na het tuinieren op in de nette badkamer om je klaar te maken voor een avond met vrienden in de garage die omgetoverd is tot mancave. De garage is ook te gebruiken als extra bergingsruimte of om je auto veilig binnen te zetten.

Je woont hier aan de rand van Loon op Zand en toch op loopafstand van de supermarkt. Ga er een dagje op uit in de Efteling, die je al op een kleine 10 minuten fietsen bereikt. Of ga je liever de natuur in? Dan bieden de Loonse en Drunense Duinen een uitstekende gelegenheid voor een mooie wandeling.

Belangrijk om te weten:
- Woning wordt verkocht met koopgarant;
- Op deze woning is een zelfbewoningsplicht van toepassing;
- Deze woning zal via projectnotaris Merkx Vugts & Vlemmix te Waalwijk passeren;
- Tussenwoning aan de rand van Loon op Zand;
- Voorzien van energielabel A;
- Open indeling op begane grond met lichtbak;
- Nette open keuken met bar;
- Ruime badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel;
- Mogelijkheid tot vier slaapkamers;
- Grote slaapkamer voorzien van een airco;
- Fijne tuin, te bereiken door de openslaande tuindeuren;
- Ruime garage, momenteel in gebruik als bergruimte en mancave inclusief los toilet;
- Nabij het centrum, de Efteling en de Loonse en Drunense Duinen;
- Aanvaarding in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Meer foto's https://www.funda.nl/detail/koop/loon-op-zand/huis-van-salm-salmstraat-27/43545899/