Ambrosiusstraat 24

Voor meer foto's zie  Ambrosiusstraat 47

Starters opgelet! Wil jij je eerste huis helemaal naar je zin gaan maken, zonder al te veel voorbereiding? Dus gewoon lekker spullen pakken en je intrek nemen? Dan is dit jouw nieuwe (t)huis! In de mooie ruim opgezette nieuwbouwwijk Molenwijck, aan de rand van Loon op Zand, staat deze moderne, stijlvol afgewerkte tussenwoning met drie slaapkamers op jou te wachten!

Bij het inrijden van de straat valt dit huis gelijk op tussen zijn witte buurwoningen. Een charmant aanzicht met de stenen voorgevel en een rustige, makkelijk te onderhouden voortuin.

Eenmaal binnen, valt de frisse uitstraling in het oog, want de woonkamer met open keuken zijn strak afgewerkt. De fraaie laminaatvloer met houtlook geeft daarbij een luxe en comfortabel gevoel. De keuken heeft een ruimtelijke, rechte opstelling met veel afzetgebied en bergruimte. Koken wordt hier gezellig én gemakkelijk gemaakt! Het keukenapparatuur in zwarte uitvoering, de zwarte handgrepen en het houten aanrechtblad vormen een schitterend geheel.

Dankzij de plafond hoge ramen, zowel aan de voor- als achterzijde, is er de hele dag veel lichtinval. Dit totaalplaatje zorgt voor een prettige sfeer in huis. Het enige dat je nog hoeft te doen is je favoriete meubels neerzetten, alle accessoires een plek geven en gaan genieten. Dat wordt gegarandeerd gezellig met alle vrienden en familie over de vloer!

De tuindeuren kun je vanuit de woonkamer openzetten en je loopt zo het terras op. Groene vinger of niet? In deze tuin kun je nog alle kanten op om het helemaal naar jouw zin te maken. De stenen berging biedt meer dan voldoende ruimte voor gereedschap, tuinspullen en/of fietsen. Ook kun je gemakkelijk via de poort achterom thuiskomen.

Het huis telt in het totaal drie royale slaapkamers. Op de eerste verdieping vind je aan de ruime overloop, met ruimte voor de was- en droogapparatuur, twee heerlijke slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een charmant Frans balkon, met ligging op het zuidoosten. De badkamer heeft een eenvoudige, maar nette afwerking en biedt je alle ruimte om deze geheel naar jouw woonwensen te realiseren.

Op de bovenste verdieping bevindt zich de derde en eveneens ruime slaapkamer met een groot dakraam en veel bergruimte. Tevens zijn hier de CV-ketel, de zonneboiler, het WTW-systeem en een zonnecollector gesitueerd. Niet alleen een modern en fris huis, maar ook nog eens energiezuinig!

Je woont hier op een rustige plek, omringt door veel groen. Of je nu op zoek bent naar rust en ruimte, wilt wandelen of fietsen in de omgeving of de bedrijvigheid wilt opzoeken. Op deze plek heb je veel opties voor in je vrije tijd. Het natuurgebied Moleneind en het Blauwe Meer, scholen, winkels én sportieve voorzieningen zoals de tennisvereniging en de voetbalclub, zijn allemaal op een steenworpafstand te bereiken. Je kunt vanuit Loon op Zand ook eenvoudig je weg vinden richting alle bruisende steden rondom. Waalwijk, ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Breda; je bent er zo via de belangrijke uitvalswegen N261, N65 en A59.

Bijzonderheden:
- Zelfbewoningsplicht;
- projectnotaris: Dierckxsens, Van Grinsven, Franken Notarissen Kaatsheuvel
- goed onderhouden tussenwoning;
- klaar om direct te wonen;
- drie slaapkamers;
- lichte woonkamer met open keuken;
- diepe tuin met berging en achterom;
- zonneboiler, WTW-systeem en zonnecollector;
- voldoende parkeergelegenheid in de straat;
- gelegen in een rustige (nieuwbouw) wijk aan de rand van Loon op Zand;
- aanvaarding medio juni 2022.