Berndijksestraat 117

Klussers opgelet. Leuke tussenwoning gelegen op een ruim perceel met garage in een groene en kindvriendelijke woonwijk nabij het centrum van Kaatsheuvel. De woning biedt veel mogelijkheden voor starters, maar is ook ideaal voor gezinnen. Dagelijkse voorzieningen en scholen bevinden zich in de directe omgeving. De woning heeft een inhoud van 360 m³ en is gelegen op een perceel van ca. 225 m². Aan de achterzijde de handige oprit en garage.

Kortom: een ideale tussenwoning met praktische garage!

Let op: de woning mag 20 jaar niet doorverhuurd worden. Koper is verplicht te passeren via een project notaris DGF Notarissen te Kaatsheuvel. U kunt van deze woning een bouwkundige keuring opvragen via ons kantoor.

Begane grond:
Hal met meterkast, woonkamer, keuken met een rechte-opstelling en een praktische kelder, bijkeuken met cv-opstelling, toilet, trapopgang naar de verdieping en een loopdeur naar de achtertuin.

Verdieping:
Overloop met de vlizotrap naar de zolder, 3 slaapkamers, wasruimte, badkamer met douche en een wastafel.

Zolderetage:
Bergzolder.

Terras en achtertuin:
De tuin is onderhoudsvriendelijk en voorzien van een praktische garage en berging met oprit naar de straat.

Omgeving:
In de directe omgeving van de woning bevindt zich voldoende parkeermogelijkheid op openbaar terrein. Het natuurgebied "De Loonse en Drunense Duinen” grenzen direct aan het dorp en het bekende pretpark ”De Efteling” ligt aan de rand van het dorp. De A59 en de autoweg N261 zijn met enkele autominuten bereikbaar waardoor men een snelle verbinding heeft naar steden als Waalwijk, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch.