Mgr. Volkerstraat 142 - Kaatsheuvel

EENGEZINS
€ 190.000,- kosten koper

OPEN HUIS DINSDAG 12 NOVEMBER 16.00 - 17.00 UUR


Deze ruime vrijstaande woning met garage, loods en 5 slaapkamers is een opknapper. De locatie is goed, gelegen aan een doorgaande weg met een mooi uitzicht op het groene Doctor Ariensplein. De afstand tot centrum, school, kinderopvang en ontspanning is zo’n 800 meter. Let op! Woning is uitsluitend voor zelfbewoning.


Perceelsoppervlakte : ca. 226 m²
Gebruiksoppervlakte : ca. 114 m²
Inhoud woning : ca. m³
Bouwjaar : 1953
Energielabel : G


Wanneer je de plattegronden bekijkt van deze woning zie je meteen de ruimte en de speelse indeling waarin veel mogelijkheden schuilen. Een L-vormige woonkamer met vrij uitzicht, een grote open keuken, samen goed voor een leefruimte van 45 m².


De douche is beneden in de bijkeuken.


In het halletje achter het toilet, trap naar eerste verdieping en toegang naar de loods.


De eerste verdieping heeft 2 overlopen en 5 slaapkamers van verschillende groottes, waarvan één met openslaande deuren naar het dakterras. Volop ruimte dus om bijvoorbeeld een badkamer in een van de slaapkamers te creëren.


De tuin (63 m²) ligt op het zuidwesten en is grotendeels betegeld. Een brede zijingang met poort komt uit op de Völkerstraat en maakt het mogelijk om op eigen terrein te parkeren. Op het perceel staan verder nog een stenen en houten berging.


De garage (geschikt voor een kleine auto) heeft openslaande deuren en bevindt zich aan de kant van de Leo XIII straat. En is ook inpandig bereikbaar.


Foto’s en plattegronden:
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de foto’s op onze het kort:
• Ruime vrijstaande woning
• Goede locatie
• Garage en loods
• 5 slaapkamers
• Tuin met achterom
• Opknapper


Bijzonderheden:
In samenwerking met een woningbouwvereniging in Kaatsheuvel worden voormalige huurwoningen in Kaatsheuvel en Loon op Zand te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens de woningbouwvereniging onder zeer aantrekkelijke voorwaarden verkocht.


Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve STARTERSLENING aan. Iets voor u? Neem voor meer informatie contact met ons op.


Overige bijzonderheden en voorwaarden:
- De woningen zijn uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen. Daarom wordt er in de koopakte een boeteclausule opgenomen met een verbod tot verhuur/ingebruikgeving.
- Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.
- Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats middels een afspraak via ons kantoor.
- De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.
- Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging
uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
- Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te Kaatsheuvel.
- in de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
- sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie.


De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.


Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!


Aanvaarding
In overleg in overleg, meestal op korte termijn mogelijk.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met Knepfle & Van der Mee Makelaars

Vertalen / Translate