Gerard Davidstraat 23 Kaatsheuvel

STARTERS OPGELET!!! Leuke eindwoning met berging gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk nabij het centrum van Kaatsheuvel met diverse scholen in de omgeving. Deze woning biedt veel mogelijkheden voor starters, maar is ook ideaal voor gezinnen. De slaapkamers zijn ruim van opzet en de woning is voorzien van een zolder etage met mogelijk tot een 4e slaapkamer. In de omgeving van de woning voldoende openbare parkeergelegenheid en verder zijn alle voorzieningen in de buurt. De woning is gelegen op een perceel van 158 m2 en heeft een inhoud van ca. 344 m3. Kortom: een ideale gezinswoning met praktische ligging!

 Let op: de woning mag 20 jaar niet doorverhuurd worden. Koper is verplicht te passeren via een project notaris DGF Notarissen te Kaatsheuvel. U kunt van deze woning een bouwkundige keuring opvragen bij ons op kantoor.

Begane grond:

Hal met meterkast en trapopgang naar de verdieping, trapkast, toilet, woonkamer, dichte keuken met een rechte opstelling en de loopdeur naar de tuin.

Verdieping:

Ruime overloop met trapopgang naar de zolder, 3 slaapkamers en badkamer voorzien van een wastafel.

Zolderetage:

CV-opstelling, de omvormer voor de zonnepanelen, was-aansluitingen en een mogelijkheid tot 4e ruime slaapkamer.

Terras en achtertuin:

De tuin is onderhoudsvriendelijk ingedeeld met sierbestrating en terras, bereikbaar middels een achterom in de berging.

Omgeving:

In de directe omgeving van de woning bevindt zich voldoende parkeermogelijkheid op openbaar terrein. Het natuurgebied "De Loonse en Drunense Duinen” grenzen direct aan het dorp en het bekende pretpark ”De Efteling” ligt aan de rand van het dorp. De A59 en de autoweg N261 zijn met enkele autominuten bereikbaar waardoor men een snelle verbinding heeft naar steden als Waalwijk, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch.

Bijzonderheden:

De traditioneel gebouwde woning bestaat uit een betonvloer met daarop in spouw opgetrokken metselwerk met pannen gedekt. Beide verdiepingsvloeren zijn van beton. Bouwjaar woonhuis omstreeks 1972. Gezien het bouwjaar van de woning zal er in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen. Het energielabel heeft klasse C.

In de koopakte zal een waarborgsom c.q. bankgarantie van 10% van de koopprijs worden gesteld te voldoen door de koper binnen 6 tot 8 weken na het tot stand komen van de mondelinge of schriftelijke koopovereenkomst.
 

Bij het samenstellen van deze brochure is de uiterste zorgvuldigheid betracht, doch voor onjuiste of onvolkomen opgaven kunnen wij en onze opdrachtgever geen aansprakelijkheid aanvaarden. Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met De Makelaars van Altena®.