Tempelierstraat 3 Waalwijk

Druk je eigen stempel op dit huis! Deze tussenwoning op loopafstand van het centrum staat op je te wachten om opgeknapt te worden. Het biedt een unieke kans om jouw droomhuis te creëren. Met maar liefst vier slaapkamers is een goede basis meer dan aanwezig. Wil jij een thuiskantoor of inloopkast? Dat kan! En wat dacht je van de woonkamer met openslaande tuindeuren? Zo haal je tijdens de zomer de buitenlucht eenvoudig naar binnen. De keuken licht gescheiden van de woonkamer en geeft je de mogelijkheid om helemaal naar wens te maken. Kom de potentie van je nieuwe thuis in het echt bekijken!

De tuin vraagt ook wat van je aandacht. De zonligging op het westen zorgt ervoor dat jij kunt genieten van de avondzon. Je fiets en (tuin)gereedschap zet je veilig binnen in de berging achter in de tuin. Heb je een gezellige barbecue georganiseerd? Dan komen je gasten gewoon achterom binnen.

Het centrum van Waalwijk vind je om de hoek. Hier tref je de dagelijkse voorzieningen en gezellige horecagelegenheden. Wil je er op uit met de auto? Dan hebben we goed nieuws: je staat al binnen één minuut op de A59 richting Breda of ’s-Hertogenbosch. Met alle drukte dichtbij geniet je toch van rust; zowel voor als achter staat het huis vrij gelegen. Wat wil je nog meer?

Belangrijk om te weten:
- Tussenwoning op loopafstand van het centrum van Waalwijk;
- Moet opgeknapt worden;
- Beschikt over vier slaapkamers, waarvan één beschikt over een balkon aan de voorzijde;
- Keuken ligt gescheiden van de woonkamer en biedt toegang tot de tuin;
- Openslaande tuindeuren in de woonkamer;
- Tuin gelegen op het westen en achterom bereikbaar;
- Speelveldjes aan de voorzijde;
- Het centrum van Waalwijk vind je om de hoek;
- A59 richting Breda of ‘s-Hertogenbosch binnen één minuut te bereiken;
- Deze woning zal via projectnotaris Merkx Vugts & Vlemmix te Waalwijk passeren;
- Op deze woning is een zelfbewoningsplicht van toepassing;
- Aanvaarding in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.