Esdoornstraat 19 - Waalwijk

Eengezinswoning
€ 199.500,- kosten koper

Handen uit de mouwen en aanpakken maar! Weet jij precies hoe jouw droomhuis er uit moet komen te zien en kun je niet wachten om dit te realiseren? Dan is deze ruime tussenwoning in Waalwijk echt iets voor jou!


De wijk Bloemenoord staat bekend als een echte gezinswijk en is omringd door scholen, parken en sportverenigingen. De woning is dan ook ideaal voor een druk gezin, maar dankzij de scherpe prijs ook zeker geschikt voor starters. Je hebt uitzicht over het water, er heerst een gemoedelijke sfeer en de bereikbaarheid is zeer goed. Zo fiets je zo naar het centrum en rijd je met de auto al binnen enkele minuten op de snelweg.


De woning mag dan wel enige modernisatie kunnen gebruiken, de basis is goed. Zo beschik je over 116m² woonoppervlakte, 4 slaapkamers en een bergzolder. Ook in de stenen berging in de tuin kun je veel spullen opbergen, bijvoorbeeld een aantal fietsen en/of gereedschap.


De afwerking kun je helemaal zelf bepalen. Misschien ga je wel voor een industriële look of wellicht hou je juist meer van een klassieke stijl. Wat je smaak ook is, hier kun je het gaan realiseren.


Heb jij je Pinterest bord al klaar staan en wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag gaan? Plan dan direct een bezichtiging, want wij zijn ontzettend benieuwd naar je plannen.


Bijzonderheden:


- Leuke tussenwoning in Bloemenoord;


- Ook geschikt voor starters!;


- 116m² woonoppervlakte;


- 4 slaapkamers;


- Nabij scholen, sportverenigingen en parken;


- De woning wordt gepasseerd bij Merkx Vughts & Vlemmix Notarissen;


- Er geldt een zelfbewoningsplicht;


- Aanvaarding in overleg.

Vertalen / Translate