Julianalaan 26 IN OPTIE

Op een prachtige locatie aan de rand van het dorp is deze 2/1 kapwoning met berging gesitueerd. Een buitenkans voor de rust- en tuinliefhebber en dat voor een zeer scherpe prijs. De woning is gedateerd. Inhoud woning ca. 288 m3 en perceelsgrootte ca. 230 m2.

Let op: de woning mag 20 jaar niet doorverhuurd worden. Koper is verplicht te passeren via een project notaris MVV Notarissen te Sprang-Capelle. U kunt van deze woning een bouwkundige keuring opvragen bij ons op kantoor.

Begane grond:
Hal met provisiekast, toilet, woonkamer voorzien van rookkanaal en de keuken ingedeeld met een rechte opstelling en loopdeur naar terras en achtertuin.

Verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers en de badkamer ingedeeld met douche en wastafel.

Tuin:
De omsloten achtertuin met berging is voorzien van een achterom. Het perceel is gelegen op het oosten en de tuin is onderhoudsvriendelijk ingedeeld. Aan de voorzijde siertuin en parkeerplaats op eigen terrein.

Omgeving:
Gelegen in een doorgaande weg met gelijksoortige bebouwing. In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig. De bekende Loonse- en Drunense Duinen en de Efteling bevinden zich op fietsafstand. De steden Waalwijk, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch bevinden zich op korte afstand. Tevens is de A59 binnen enkele autominuten te bereiken.