Julianastraat 38 - Dongen

Hoekwoning
€ 175.000,- kosten koper

Nette eindwoning midden in het centrum van Dongen.
Vrije uitkijk over een mooi parkje en op loopafstand van school, zwembad 'De Vennen', bos/zandverstuiving 'De Bergen', speeltuin en de winkels.


BEGANE GROND
U komt binnen via de hal/gang. Vanuit hier heeft u toegang tot het toilet, een kelderkast, de trap naar de eerste verdieping en toegang tot de keuken.


Woonkamer:
De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een eethoek en een zithoek en is voorzien van een parketvloer en een gaskachel.


Keuken:
De nette keuken is voorzien van een geiser.


Bijkeuken:
Deze geeft toegang tot de achtertuin.


EERSTE VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
De eenvoudige badkamer is voorzien van een ligbad en aansluiting ten behoeve van de wasmachine.


TWEEDE VERDIEPING
Deze is bereikbaar met een losse trap en betreft een vliering, welke niet beplankt is.


TUIN
De achtertuin is voorzien van een overkapping bij de woning. In de tuin staat een stenen en houten berging.


Bijzonderheden:
- Gelegen in hele leuke en rustige buurt in centrum van Dongen;
- Alle faciliteiten op loopafstand: scholen, winkels, bos, zwembad, speeltuin.


Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.


Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!


Bijzonderheden:
In samenwerking met woningcorporatie Casade worden voormalige Slimmerkopen woningen en huurwoningen in Dongen en 's Gravenmoer te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens Casade verkocht.


Overige bijzonderheden en voorwaarden:
- Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
- Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
- Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
- Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
- In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;

Vertalen / Translate