Willem Alexanderstraat 19 Sprang Capelle

Fijne tussenwoning met berging in een rustige woonwijk gelegen nabij het winkelcentrum van Sprang-Capelle. Deze woning biedt veel mogelijkheden voor starters, maar is ook ideaal voor gezinnen. De slaapkamers zijn ruim van opzet en de woning is voorzien van een praktische bergzolder. In de omgeving van de woning voldoende openbare parkeergelegenheid en verder zijn alle voorzieningen in de buurt. De woning is gelegen op een perceel van ca. 146 m2 en heeft een inhoud van ca. 300 m3.

Begane grond:
Entree, toilet, ruime woonkamer met provisiekast en een keuken ingedeeld met een rechte opstelling en loopdeur naar terras en achtertuin.

Verdieping:
Overloop met vlizotrap naar de bergzolder, 4 slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en extra closet (2de toilet).

Bergzolder:
Bergzolder bereikbaar middels een vlizotrap.

Tuin:
De omsloten achtertuin met berging en overkapping is voorzien van een achterom. Het perceel is gelegen op het noorden en de tuin is onderhoudsvriendelijk ingedeeld. Aan de voorzijde siertuin en voldoende parkeermogelijkheid op openbaar terrein.

Omgeving:
In de directe omgeving van de woning bevindt zich voldoende parkeermogelijkheid op openbaar terrein en diverse grasvelden met ruimte voor de kinderen om te spelen. De A59 is met enkele autominuten bereikbaar waardoor men een snelle verbinding heeft naar steden als Waalwijk en Den Bosch.