Appartementencomplex De Hoogt

In 2014 werd het nieuwbouwproject de Hoogt in Dongen op de markt gebracht. Het plan bestond uit appartementen, eengezinswoningen, twee-onder-één-kap en vrijstaande (geschakelde) woningen. Alle 44 woningen waren bedoeld voor verkoop. De 22 grondgebonden woningen zijn verkocht en inmiddels bewoond. Helaas was er voor de 22 koopappartementen onvoldoende belangstelling. Daarom is in 2016 besloten de koopappartementen niet te bouwen en een nieuw plan te maken met huurappartementen, gelegen aan de Bolkensteeg.

Het appartementencomplex wat nu gebouwd wordt aan de Bolkensteeg bestaat uit 18 huurappartementen, verdeeld over drie bouwlagen. De appartementen worden met voorrang aangeboden aan senioren van 55 jaar en ouder. De nieuwe bewoners parkeren op hun eigen parkeerplaats op het terrein. Dit terrein ligt binnen het oorspronkelijke bouwvlak en is met de auto alleen bereikbaar vanaf de Bolkensteeg.

Achttien energiezuinige huurappartementen
Hoefnagel Totaalbouw uit Sprang Capelle is door ons geselecteerd om de huurappartementen te bouwen. Alle appartementen worden Nul-Op-de-Meter (NOM). NOM-woningen zijn zo goed geïsoleerd dat ze nog maar weinig energie nodig hebben voor verwarming. De appartementen hebben geen gasaansluiting; alle benodigde energie is elektrisch. Zonnepanelen op het dak voorzien de appartementen van energie.

Huurprijs
De kale huurprijs bedraagt € 737,14 (prijspeil 2020). Dit is exclusief servicekosten en verplichte huur parkeerplaats.

 

Bouwplanning
Hoefnagel Totaalbouw is inmiddels gestart met de werkzaamheden. De bouwplaats is ingericht en het project is uitgezet. Naar verwachting wordt het project begin 2021 opgeleverd. Dit is mede afhankelijk van de weersomstandigheden.


Te huur via Woning in Zicht
In het tweede kwartaal van 2020 worden de appartementen te huur aangeboden via Woning in Zicht.  Om hierop te kunnen reageren moet men als woningzoekende staan ingeschreven bij Woning in Zicht en een inkomen tussen € 30.000 en € 50.000 hebben. Zorg ervoor dat uw contact- en inkomensgegevens juist geregistreerd staan bij Woning in Zicht én voeg de verplichte inkomensverklaring(en) 2018 van de Belastingdienst toe aan uw inschrijving. Woningzoekenden van 55 jaar en ouder krijgen voorrang bij de toewijzing.​

Bij deze appartementen komt u niet in aanmerking voor huurtoeslag! 

 

De afbeeldingen en plattegronden hieronder zijn indicatief. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

 

Vertalen / Translate