Beljaart fase 2A Dongen

Beljaart 2a

Het project Beljaart fase 2A is een onderdeel van uitbreidingslocatie de Beljaart in Dongen. In deze fase worden in totaal 64 woningen gebouwd. Casade bouwt in het gebied tussen de Achterhuizensticht, Veenmos en het Kloosterpad (achter het Medisch Centrum Beljaart) 46 eengezinswoningen.

Stedenbouwkundig plan
Het stedenbouwkundig plan gaat uit van 46 eengezinswoningen verdeeld over een zestal bouwblokken. Parkeren is mogelijk in de directe omgeving van de woning.

De woningen
De woningen bestaan uit hoek- en tussenwoningen op percelen variërend tussen de circa 116 en 208 m². Door te variëren in de ontwerpen van de woningen, ontstaat een heel divers woningaanbod. Zodra de woningontwerpen klaar zijn worden deze gepresenteerd.
Naast Casade ontwikkelt de Bunte Vastgoed Zuid 14 koopwoningen in deze fase en worden door de gemeente Dongen vier bouwkavels uitgegeven.

Veertig woningen zijn inmiddels toegewezen. Zes woningen zijn gereserveerd voor de huisvesting van statushouders.

Planning
Start bouw:     2e kwartaal 2016
Oplevering:     1e kwartaal 2017

Voor meer informatie, tekeningen en plattegronden van dit project, kunt u terecht op de projectsite.  De bouw is bovendien te volgen via een webcam: https://www.kijkopdebouw.nl/de-beljaart-dongen

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@casade.nl of bel gratis 0800 55 222 22.