Buurtplan Besoyen Waalwijk

Samen met de gemeente Waalwijk realiseerde Casade het project herontwikkeling Besoyen. Dit project bestaat uit 4 deelprojecten: De Poort, Kindcentrum Besoyen, De Pastorie en Kasteellaan. De deelprojecten De Poort en Pastorie ontwikkelde Casade. De gemeente Waalwijk ontwikkelde Kindcentrum Besoyen.

Programma buurtplan Besoyen

Spoorwiel (Voorheen Pastorie)
In en op de locatie van de oude pastorie aan de Burgemeester Verwielstraat bevinden zich 28 individuele zorgappartementen en groepswoningen voor Stichting Schakelring en 20 individuele appartementen. In dit deelproject realiseerde Casade een programma voor zorgaanbieder Schakelring. De bouw van Spoorwiel is inmiddels gerealiseerd.

De Poort
Op de hoek van de Molenstraat en de Hollandsestraat zijn 48 appartementen gerealiseerd; De Poort. De appartementen zijn in oktober 2016 in gebruik genomen.

Interesse

Bekijk alle informatie over buurtplan Besoyen op de speciale projectwebsite. Deze website wordt gaandeweg het project steeds verder gevuld met informatie over de deelprojecten.

 

Meer artikelen

  • Start bouw buurtplan Besoyen Waalwijk

    29-12-2016
    Op maandag 19 mei 2014 gaven wethouder Heuverling van de gemeente Waalwijk en Roel van Gurp, directeur-bestuurder van Casade, officieel het startsein voor de bouwactiviteiten van buurtplan Besoyen.   lees verder
  • Samenwerkingsovereenkomst Schakelring en Casade in Besoyen

    29-12-2016
    Casade ontwikkelt samen met de gemeente Waalwijk het project herontwikkeling Besoyen. Dit project bestaat uit 4 deelprojecten: De Poort, Brede school, Pastorie en Kasteellaan. In het deelplan Pastorie wordt een programma gerealiseerd voor zorgaanbieder Schakelring en daarvoor hebben Casade en Schakelring een samenwerkingsovereenkomst getekend. Hiermee is een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van deelplan Pastorie.   lees verder