Centrumplan Sprang-Capelle

In het 2e kwartaal 2016 is gestart met de bouw van 20 huurappartementen in het centrum van Sprang-Capelle. Een deel van de appartementen kijkt uit over het Raadhuisplein.

Een sprankelend nieuw dorpshart
In samenwerking met Casade en Rialto Vastgoedontwikkeling gaat de gemeente Waalwijk het centrum van Sprang-Capelle vernieuwen. Op het Raadhuisplein komen onder andere een supermarkt en enkele winkels. In samenspraak met bewoners heeft de gemeente Waalwijk een ontwerp gemaakt voor de openbare ruimte. Het wordt een ware metamorfose!

Appartementen
De appartementen van Casade bevinden zich boven de winkels. Om plaats te maken voor deze nieuwbouw verdwijnen het voormalig woonpunt van Casade en het voormalig gemeentehuis aan het Raadhuisplein. Het oude Raadhuis op het plein blijft behouden.

Interesse
De appartementen in het centrumplan van Sprang-Capelle zijn inmiddels allemaal verhuurd. Wanneer een appartement vrij komt, vindt u dit onder de naam Raadhuisplein in ons actueel huuraanbod.

Informatie
Ga naar de website van Centrumplan Sprang-Capelle voor uitgebreide informatie over de appartementen, zoals huurprijzen, plattegronden en de brochure.
Meer informatie en nieuwsbrieven over het totale vernieuwingsplan vindt u op de website van de gemeente Waalwijk.

 

 

Bouwplanning

Fase
In uitvoering

Start bouw
2e kwartaal 2016

Oplevering
2e kwartaal 2017

Partijen

Projectontwikkelaar
Rialto Vastgoedontwikkeling

Architect
DSA stedenbouw architectuur

Aannemer
Ban Bouw B.V. Nuenen