Bruisend Dorpshart Kaatsheuvel

Het Bruisend Dorpshart in Kaatsheuvel kreeg in het najaar van 2012 een nieuwe start. Casade was partner in dit plan. In het dorpshart zijn een gemeenschapshuis en drie woongebieden: Branderhof, Westwand en Noordwand gerealiseerd. Begin 2016 is het totale project gereed.

Programma

 • Een multifunctioneel en -cultureel gemeenschapshuis
 • Branderhof bestaat uit 41 woningen, zowel rijwoningen als twee-onder-één-kapwoningen en seniorenwoningen. Zie ook de projectwebsite www.branderhof.nl (koopwoningen). Alle woningen van Branderhof zijn verhuurd en verkocht.
 • Westwand bestaat uit 58 huurappartementen liggend aan een binnentuin met een half verdiepte parkeergarage met 86 parkeerplekken. Alle appartementen van Westwand zijn verhuurd.
 • In Noordwand bevinden zich 24 koopappartementen met daaronder commerciële ruimten voor horeca, winkels en dienstverlening. Alle appartementen van Noordwand zijn verkocht.

Wilt u meer weten? Op www.bruisenddorpshart.nl vindt u de laatste informatie van de gemeente Loon op Zand en VOF Centrum Kaatsheuvel (bestaande uit Heijmans en Casade).


Noordwand bezien vanuit de Peperstraat in Kaatsheuvel


Meer artikelen

 • Overeenkomsten Bruisend Dorpshart getekend

  27-01-2017
  Afgelopen vrijdag plaatsten VOF Centrum Kaatsheuvel (Heijmans Vastgoed en Casade) en de gemeente Loon op Zand hun handtekening onder de nieuwe ontwikkel- en realisatieovereenkomst Bruisend Dorpshart. Dit is de start voor de realisatie van het nieuwe centrum in Kaatsheuvel.   lees verder
 • Branderhof

  Bruisend Dorpshart - Branderhof Kaatsheuvel

  25-01-2017
  In alle rust en vrijheid groen en ruimtelijk wonen en tegelijkertijd midden in het bruisend hart van Kaatsheuvel: dat is wonen in Branderhof. Het autoluwe Branderhof bestaat uit verschillende typen woningen. Voor ieder wat wils.   lees verder